Σύμφωνα με τη BMW, η ιδιαίτερη αγάπη της Campbell για τη μόδα και την υψηλή αισθητική γενικότερα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε επερχόμενες προτάσεις.

Η BMW ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Naomi Campbell για την XM, το νέο μοντέλο M στη γκάμα της. Η Campbell, ως μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στη βιομηχανία της μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, συνεργάζεται με τη BMW τόσο για το παγκόσμιο λανσάρισμα του μοντέλου -με το σύνθημα «Dare to be You»- όσο και με μια σειρά ενεργειών που θα κάνουν από κοινού.

Μέσα στο έτος που διανύουμε, η BMW θα αποκαλύψει μάλιστα και μια XM που θα έχει την αισθητική «σφραγίδα» του supermodel των ‘90s. Θα είναι ένα και μοναδικό αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως, για να προβληθούν οι διαθέσεις της εταιρείας αναφορικά με την αυτοκίνηση και όχι μόνο. Η Campbell είναι αφοσιωμένη στην κοινωνική αλλαγή και χρησιμοποιεί την παρουσία της σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για να υποστηρίξει την ποικιλομορφία στον τομέα της.

Για το συγκεκριμένο project, η Campbell δήλωσε πως: «Το σλόγκαν της BMW M «Dare to be You» μου άρεσε αμέσως γιατί περιγράφει ακριβώς τη στάση αυτοπεποίθησης που είναι απαραίτητη για την πρόοδο και τη θετική αλλαγή». Η παραγωγή της BMW XM με τους 653 ίππους, ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2022 και αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες το προσεχές χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα