Η Ναόμι Κάμπελ στα 51 της παραμένει μια εξαιρετικά όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα για τις ιδιοτροπίες της αλλά είναι ένα σούπερ μόντελ και έτσι θέλει να της συμπεριφερόμαστε.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τη μητρότητα της στην αγγλική Vogue ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με την 8 μηνών κορούλα της. Μάλιστα επειδή κάποιοι είχαν αμφισβητήσει ότι είχε μείνει έγκυος η ίδια απαντάει αφοπλιστικά: «Αυτή είναι η κόρη μου και δεν είναι υιοθετημένη»

Ωστόσο αρνήθηκε στη συνέντευξη της να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το παιδί, ακόμη και για τον πατέρα, τον οποίο όπως λέει δεν πρόκειται να κατονομάσει ποτέ. «Το να γίνω γονέας είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου» λέει.

Και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι που ήξεραν ότι θα γίνω γονιός και που ήταν όλους αυτούς τους μήνες στο πλευρό μου, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό» είπε η σουπερ σταρ της πασαρέλας.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε αποκλειστικά στο μόντελινγκ το οποίο είπε ότι συνεχίζει να αγαπά, αλλά πλέον έχει μεγαλώσει: «Είμαι 51 ετών και περπατάω στην ίδια πασαρέλα με κορίτσια που είναι 18 ετών. Σε λίγο καιρό η διαφορά θα είναι περισσότερο από εμφανής»

Από τον Τάϊσον στον De Niro

Το είδωλο της δεκαετίας του ΄90 εμφανίσθηκε για πρώτη φορά να σπρώχνει το καροτσάκι του παιδιού της τον Ιούλιο, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της μικρής. Ποτέ όμως κανείς – μέχρι τώρα – δεν είχε δει το πρόσωπο του μωρού.

Η τελευταία επίσημη σχέση της Ναόμι ήταν το 2018 με τον ράπερ Skepta. Έναν χρόνο μετά έβγαινε με τον Liam Payne. Επίσης κατά καιρούς οι σχέσεις της (όπως και τα καπρίτσια της άλλωστε) έχουν απασχολήσει τα tabloid.

Η Ναόμι είχε σχέσεις με τον Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson και τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Vladislav Doronin.