Με μια λαμπερή επίδειξη γιόρτασε ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain τα δέκα χρόνια παρουσίας του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στη θέση του δημιουργικού διευθυντή.

balmain_e

Διάσημα μοντέλα που έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στον χώρο της μόδας – και όχι μόνο – ανέβηκαν στην πασαρέλα για να τιμήσουν τον σχεδιαστή. Ανάμεσά τους η Ναόμπι Κάμπελ, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι, η Μίλα Γιόβοβιτς και η Νατάλια Βοντιάνοβα.

Balmain_naomi

Φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής με στρατηγικά «ανοίγματα» που αποκάλυπταν τμήματα γυμνού δέρματος, δυναμικά σακάκια με βάτες και μακριά παλτό, τα μοντέλα έλαμψαν μέσα στο κατάμεστο music hall κοντά στον Σηκουάνα.

Balmain_carla

Στο τέλος της επίδειξης, ο σχεδιαστής υποκλίθηκε μπροστά στο κοινό που τον επευφημούσε, πλαισιωμένος από περισσότερα από 10 εντυπωσιακά μοντέλα, ντυμένα με φορέματα με παγιέτες.

Τα top models δεν ήταν η μόνη έκπληξη που επεφύλασσε ο οίκος Balmain στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ προς τιμήν του Ρουστέινγκ.

Καλλιτέχνες όπως οι Jesse Jo Stark, Doja Cat και Franz Ferdinand συμμετείχαν επίσης, γεμίζοντας τη διοργάνωση με άφθονη μουσική.

Balmain_mila

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες οίκοι πραγματοποιούν επιδείξεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, που θα κρατήσει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, καθώς η επιβράδυνση της πανδημίας και η χαλάρωση των μέτρων διευκολύνουν τη διεξαγωγή event που πριν από λίγο καιρό ήταν απαγορευμένα.