Όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τον 50χρονο λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Τα βίντεο που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σοκάρουν, και ενδεχομένως να δίνουν απαντήσεις στις Αρχές για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα.

Ο δικηγόρος της συζύγου του 50χρονου λογιστή, Αλέξιος Αθανασόπουλος και ο δικηγόρος οικογένειας του λογιστή, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση εξαπάτησης αφελών πολιτών δήθεν για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

Μοσχάτο: Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα

Ο κ. Αθανασόπουλος μίλησε για την υπόθεση και για τις φήμες που θέλουν τη γυναίκα του 50χρονου να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

«Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα, δεν υπήρξε κανένα διάστημα στο πρόσφατο παρελθόν που να έφυγε από την Ελλάδα. Δεν  διέφυγε στην Αλβανία όπως έχει ακουστεί, είναι στην Ελλάδα με τα παιδιά της, και διαμένει σε οικείο πρόσωπο προσπαθώντας να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών της και της ίδιας, φοβάται πως κινδυνεύει καθώς όταν γράφεται ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία,, κι όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο να κάνουν ομαδική επίθεση στον σύζυγό της, όταν ο σύζυγός της έγινε θύμα δολοφονίας, προφανώς φοβάται.

Τη μόνη επίθεση που γνωρίζει είναι αυτή του περασμένου Σαββάτου, δύο μέρες πριν τη δολοφονία του. Την πληροφορήθηκε από γείτονες του γραφείου, οι οποίοι της είπαν σε ανθρώπινο επίπεδο τι γίνεται στο γραφείο του. Έχει φύγει από το σπίτι γύρω στις 10-15 μέρες. Δεν ξέρω εάν έφυγε για αυτόν τον λόγο από το σπίτι. Δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του συζύγου της. αυτό που μου δήλωσε η ίδια είναι ότι δεν είδε καμία διαφορά στον τρόπο ζωής τους, ή οτιδήποτε άλλο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο άνθρωπος πλούτισε ξαφνικά με χρήματα που να δικαιολογούνται από την εργασία του. Ξέρω ότι είχαν έναν κοινό λογαριασμό ο οποίος εξυπηρετούσε δάνειο. Είναι στη διάθεση των αρχών να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ίδιας και των συγγενικών προσώπων της, ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι πήρε κάποια χρήματα», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Μοσχάτο: Τι απαντά η πλευρά του θύματος

Ο κ. Θεοδωρόπουλος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην υπόθεση.

«Η σύζυγος πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Εάν όμως είναι ένας λογαριασμός δανείου, θα πρέπει μόνες τους οι αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς που είχε ο ίδιος ο δολοφονηθείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Είχα πει πως είναι αναμενόμενη η προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Προφυλακίστηκε χθες η 47χρονη διότι ήταν μία πολύωρη ανάκριση, και ο ανακριτής ήθελε και θέλει να δει ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», είπε αρχικά.

«Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια έριδα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Είδατε δύο βίντεο χθες. Η γυναίκα προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και έπειτα του έδωσε την τελειωτικό χτύπημα αφαιρώντας τη ζωή του, με το να κλωτσήσει το σκαμνί. Ήταν πραγματικά βασανιστήριο αυτό που πέρασε ο 50χρονος ήταν απάνθρωπο. Με 10 σπασμένα πλευρά πώς μπόρεσε να πάει να κρεμαστεί. Οι τοξικολογικές θα δείξουν εάν είχε πάρει κάποια φάρμακα ή εάν η 47χρονη του έδωσε φάρμακα για να είναι σε καταστολή», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: