Ο απαγχονισμός είναι η αιτία θανάτου του λογιστή στο Μοσχάτο, έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σημειώνεται πως το βίντεο λίγων λεπτών που τράβηξε με το κινητό της η 47χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 50χρονου λογιστή, μέσα στο διαμέρισμά του, στο Μοσχάτο, που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ, δείχνει την προσπάθειά της να τον πνίξει, αλλά όχι τη στιγμή της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από πηγές της ΕΛΑΣ, σε κάποια στιγμή που η 47χρονη βρισκόταν στο διαμέρισμα του λογιστή έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει τη γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει “θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα”, ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη.

Μοσχάτο: «Τον σκότωσα γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ» είπε η 47χρονη

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 47χρονη και τους είπε: «Τον σκότωσα γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ».

Το θύμα διατηρούσε και επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας και φέρεται να είχε κάποια οικονομική συνεργασία με την 47χρονη. Το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην επιχείρησή του, από την φερόμενη ως δράστιδα και άλλα άτομα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους γύριζε τα χρήματα που του είχαν δώσει για επενδύσεις. Πάντως, ούτε ο 47χρονος, ούτε οι άλλοι εμπλεκόμενοι, θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση.

Η ΕΛΑΣ αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή που πρόκειται να “ρίξει φως” σχετικά με το πως ακριβώς επήλθε ο θάνατος του 50χρονου και εάν ήταν νεκρός πριν ακόμη τον δουν απαγχονισμένο κάτω από ένα μονόζυγο, οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα..

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η Αλβανίδα γυναίκα του σήκωσε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και πήγε στην χώρα της. Ο 50χρονος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί, έως τώρα τουλάχιστον, κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα του 50χρονου στην ΕΛΑΣ.

Μοσχάτο: Ψάχνουν τη γυναίκα του λογιστή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι πήρε η 47χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πήγε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μοσχάτο και αναζητούσε το σπίτι του 50χρονου. Μάρτυρας, ο οποίος της υπέδειξε πού βρισκόταν η οδός που αναζητούσε, ανέφερε ότι του είπε «φώναξε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@@στη».

Η 47χρονη φέρεται να έμεινε στο διαμέρισμα του άνδρα για δύο ώρες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τον καβγά που είχε μαζί του για τα χρήματα που της χρωστούσε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το βίντεο αυτό εντοπίστηκε μετά την κατάσχεση του κινητού της 47χρονης και δείχνει τον άνδρα να κάθεται στον καναπέ κι εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να του φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο». Ακούγεται επίσης να του φωνάζει «πες μου ρε που έχεις τα λεφτά», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο βίντεο δεν έχει καταγραφεί η στιγμή του απαγχονισμού.

Η 47χρονη ήταν επίσης εκείνη που άνοιξε στην αστυνομία, όταν έφτασε στο σημείο. Με πρωτοφανή μάλιστα κυνικότητα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «μέσα είναι, κρεμασμένος. Μου χρωστούσε λεφτά».

Πάντως ο 50χρονος φέρεται να είπε στη γυναίκα πως η σύζυγός του, είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του, είχε σηκώσει όλα τα χρήματα και τον είχε εγκαταλείψει, επιστρέφοντας στην πατρίδα της με τα δύο τους παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: