Ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας, κομμωτής της Άννας Μαρίας και της κόρης της, Αλεξίας, περιέγραψε όσα έγιναν χθες, Δευτέρα, στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο κομμωτής, η συνεργασία του με την τέως βασιλική οικογένεια είναι πολύ θερμή, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «είναι σαν να μπαίνω σε ένα δικό μου σπίτι».

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συγκινημένη η Άννα Μαρία, συντετριμμένα τα παιδιά του

«Είναι τόσο απλοί άνθρωποι και μάλιστα, την Κυριακή, επειδή είχαμε ξανά επαφή, η Άννα Μαρία όταν μπήκα μέσα με ρώτησε ”τι κάνει η μαμά σου;”. Είναι άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων. Ακόμα και χθες, που ήταν βαρύ το κλίμα, όταν έφυγα από το σπίτι είπα σε όλους κουράγιο, γιατί οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας.

Όπως περιέγραψε ο κος Ρόμπολας, η Άννα Μαρία ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν συντρετριμμένα από τον χαμό του πατέρα τους.

Σχετικά με τις κομμώσεις που επιλέχθηκαν με την κηδεία, η Άννα Μαρία έχει ένα συγκεκριμένο στυλ, το οποίο ο κομμωτής φρόντισε να το αναδείξει. Στην Αλεξία πρότεινε ένα συγκεκριμένο κούρεμα και της έκανε το styling την ημέρα της κηδείας, ενώ για την Θεοδώρα επέλεξε μία ’60s κόμμωση.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Το «ευχαριστώ» της Άννας Μαρίας στον κόσμο

Υπενθυμίζεται πως χθες, λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στη Μητροπολίτη Αθηνών η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία. Την τέως βασίλισσα συνόδευε η σύζυγος του γιου της Παύλου, Μαρί Σαντάλ.

Η Άννα Μαρία ήταν εμφανώς συγκινημένη. Ανεβαίνοντας τις σκάλες της Μητρόπολης Αθηνών γύρισε προς τον συγκεντρωμένο κόσμο και τον ευχαρίστησε. Με βαθιά θλίψη και εμφανώς βουρκωμένο πρόσωπο, η Άννα Μαρία είπε το δικό της «αντίο» στην εκκλησία.

Μάλιστα, κατά την έξοδό της από το αυτοκίνητο, ο κόσμος που βρισκόταν πέριξ της εκκλησίας, άρχισε να χειροκροτά με μεγάλη θέρμη.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος της Παύλος, η Άννα Μαρία λύγισε ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: