Μία νέα τάση έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στο Λονδίνο. Τα ιγκλού.

Κι όμως, καλά διαβάσατε.

Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που αποφασίζουν να αξιοποιήσουν τις ταράτσες τους κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα στο Λονδίνο και κατασκευάζουν ιγκλού μέσα στα οποία ο καθένας μπορεί να πιει καφέ και να απολαύσει το φαγητό του.

Φυσικά τα ιγκλού έχουν ακόμη ένα θετικό, καθώς σε καθ’ ένα από αυτά χωράει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων κι έτσι αποτελεί μία καλή επιλογή για όποιον φοβάται ακόμη μήπως κολλήσει από κορωνοϊό.

Πάντως πέρα από την πρωτότυπη ιδέα, τα περισσότερα έχουν και εξαιρετική διακόσμηση και για τον λόγο αυτό άλλωστε είναι τόσο πολυφωτογραφημένα στο Instagram:

Coppa Club

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mitali (@londoneverafter)

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα ιγκλού ανήκει στο μαγαζί Coppa Club. Τα ιγκλού του μαγαζιού λειτουργούν όλο το χρόνο, ωστόσο η διακόσμηση αλλάζει ανάλογα με την εποχή.

Vinegar Yard

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VINEGAR YARD (@vinegaryardldn)


Σε αυτό το μαγαζί τα ιγκλού δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία ποτού, έτσι ο καθένας μπορεί να απολαύσει μοναδικά κοκτέιλ σε ένα αρκετά «χουχουλιάρικο» περιβάλλον.

Τα ιγκλού του vinegar Yard χωράνε έξι άτομα και είναι εξοπλισμένα με θερμάστρες αλλά και γούνες.

Jimmy’s Pop Up

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmys Pop Up (@jimmyspopup)

Τα θερμαινόμενα ιγκλού του συγκεκριμένου μαγαζιού βρίσκονται δίπλα στον Τάμεση και οι περισσότεροι τα επιλέγουν για να απολαύσουν το δείπνο τους. Το καθένα χωρά δέκα άτομα, ενώ η κράτηση είναι απαραίτητη.

Aviary

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aviary London (@aviaryldn)

Αν αυτά τα ιγκλού είχαν έναν όνομα, αυτό θα ήταν τα «ιγκλού του τόνικ», καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάρα πολλές ετικέτες από το συγκεκριμένο ποτό. Εκτός αυτού, η θέα από τα ιγκλού είναι τρομερή, ενώ όλοι οι χώροι είναι θερμαινόμενοι.

Skylight

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skylight (@skylight_london)

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, η έμπνευση έρχεται από τις Άλπεις, καθώς όλο το μενού της χειμερινής σεζόν είναι εμπνευσμένο από εκεί. Το έξτρα είναι πως ο χώρος στον τελευταίο όροφο διαθέτει επίσης το δικό του παγοδρόμιο.

Bar Elba

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Elba (@bar_elba)

Σε κάθε ιγκλού του Bar Elba χωράνε μέχρι 15 άτομα και γι΄αυτό μία κράτηση επιβάλλεται. Το πρωτότυπο είναι πως μπορεί να βάλεις τη δική σου λίστα αναπαραγωγής να παίζει, καθώς κάθε ένα ιγκλού είναι απομονωμένο από τα υπόλοιπα.

Διαβάστε ακόμη: