Συγκλονίζουν τα δύο βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές του άνδρα, οι οποίες βιντεοσκοπήθηκαν από την 47χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον θάνατό του. Στα δύο βίντεο ακούγονται οι απειλές της γυναίκας με αποδέκτη τον 50χρονο ενώ η 47χρονη διακρίνεται να κρατάει ένα κορδόνι και να του λέει «θα σε σκοτώσω».

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», αναφέρει η γυναίκα. «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει από την πλευρά του ο άνδρα. Ακολούθως η γυναίκα τον ρωτάει: «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» και στη συνέχεια τον βρίζει. Ο 50χρονος της απαντάει «στην ανακύκλωση» και στη συνέχεια της λέει να σβήσει το βίντεο. «Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται να λέει ο άνδρας.

«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα», του λέει η 47χρονη γυναίκα.

Σε ένα άλλο πλάνο ο άνδρας ακούγεται να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω», ενώ η γυναίκα φαίνεται να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα βίντεο βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ με τους αρμόδιους αξιωματικούς να τα εξετάζουν προκειμένου να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση.

Ενώπιον του ανακριτή η 47χρονη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

To κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα η 47χρονη, η οποία συνελήφθη για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Η 47χρονη που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του 50χρονου ασφαλιστή πέρασε περίπου στις 12 η ώρα την πόρτα του ανακριτή , καθώς είχε ζητήσει και είχε λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται, δηλαδή ανθρωποκτονία από πρόθεση, και αναφέρει ότι δεν έχει εμπλοκή στον θάνατο του ασφαλιστή.

Διαβάστε ακόμη: