Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκείνη που θα αποχωρήσει από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ωστόσο, η αποχώρησή της «πρόδωσε» ότι η ίδια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν χώρισαν ποτέ παρά το γεγονός ότι ήταν απόμακροι όλο αυτό το διάστημα και ότι δεν διέψευσαν ποτέ τις φήμες και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίχτρια που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε!

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν ο Γιώργος Λιανός του ζήτησε να σχολιάσει το γεγονός πως το Survivor All Star θα συνεχιστεί χωρίς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, σε κατάσταση σοκ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έτρεξε και αγκάλιασε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έπεσε στην αγκαλιά του με κλάματα.

Εκείνη κάτι του είπε στο αυτί κι εκείνος της ζήτησε να μην κλαίει, σε μια προσπάθεια να την παρηγορήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πάντως, οι τηλεθεατές στο Twitter ένιωσαν εξαπατημένοι με το γεγονός ότι ήταν απόμακροι όλο αυτό το διάστημα και ότι δεν διέψευσαν ποτέ τις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να γράψουν ότι όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Ατζούν για την τηλεθέαση.

 

 

Διαβάστε ακόμη: