Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στο Athenee, το περίφημο πρώην Zonar’ s στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου!

Τα Radar της στήλης «έπιασαν» να απολαμβάνουν το πρωινό τους και να συζητούν, ο άνθρωπος εμπιστοσύνης και συνεταίρος σε όλες τις δουλειές των επιχειρηματιών Μπάκου και Καυμενάκη, Αλέξανδρος Εξάρχου, η Διευθύνουσα σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής Ελένη Βρεττού, ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ Κώστας Μακέδος και ο γνωστός χρηματιστής Τζουζέπε Τζιάνο!

Η παρέα των τεσσάρων απολάμβανε το πρωινό της στο εμβληματικό καφέ μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, σε μια χρονική στιγμή που οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Τρ. Αττικής τρέχουν, η υπόθεση Ellington έχει ναυαγήσει και έχει αποκαλυφθεί η παρωδία της σε όλο το εύρος, η Thrivest (Μπάκος- Καυμενάκης- Εξάρχου) έχει επισήμως εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ αναζητείται η τελική λύση που θα σώσει την τράπεζα και θα την καταστήσει τον ισχυρότερο πόλο μετά τις 4 συστημικές!

Η συγκεκριμένη συνάντηση, στην συγκεκριμένη συγκυρία, έρχεται να καταδείξει ότι οι εξελίξεις τρέχουν και οι ειδήσεις επίκεινται!

Διαβάστε ακόμη: