Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει το γνώριμο καλό αγωνιστικό της πρόσωπο μετά το Μουντιάλ. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι του 2023 εκτός έδρας από τη Βιγιαρεάλ και κυρίως η ήττα στον τελικό του Super Cup Ισπανίας από την Μπαρτσελόνα με σκορ 3-1, φανέρωσαν τις αδυναμίες της ομάδας. Οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν ενοχληθεί, εκτός από τις ήττες, για την εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένοι έμπειροι ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους είχε στηριχθεί η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι βρίσκεται λίγο πριν μπει σε μεταβατικό στάδιο. Κάτι που επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του Χοσέ Πεδρερόλ. Ένας από τους πιο γνωστούς και έγκυρους δημοσιογράφους της «MARCA», αποκάλυψε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ένα από τα μεγάλα ονόματα της ισπανικής ομάδας αναμένεται να αποχωρήσει.

«Πρόκειται για τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως όλα δείχνουν ένας εκ των: Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος ή Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα», τα λόγια του.

To καλοκαίρι που πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν έναν επιθετικό. Κάποιον που θα μπορούσε να καλύψει τον Καρίμ Μπενζεμά. Κάποιον που θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες ανάσες στον Γάλλο στράικερ ή ακόμη και να τον κάνει να μην… χαλαρώσει, προκειμένου να βγάζει συνέχεια τον καλύτερο εαυτό του.

Αυτό δεν συνέβη. Μιας και η επίσημη εκδοχή της ομάδας ήταν ότι «δεν υπήρχε στο μεταγραφικό παζάρι κάποιος στο ανάλογο επίπεδο». Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα αυτή η κίνηση δείχνει να έχει «πονέσει» αρκετά την ισπανική ομάδα. Ο Μπενζεμά φέτος είναι σκιά του καλού του εαυτού, μιας και οι τραυματισμοί του δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει… ζήτημα και στη θέση των μπακ. Εκεί ο Αντσελότι ζήτησε μεταγραφές, όμως, ο Πέρεθ ήταν αρνητικός. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» από εδώ και πέρα!

Διαβάστε ακόμη: