Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί παρελθόν από τη Γαλλία, καθώς σήμερα (19/12) ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα, μέσω δημοσίευσης στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάσθηκαν για να είμαι εδώ όπου είμαι σήμερα και είμαι υπερήφανος για αυτό! Έχω γράψει την ιστορία μου και η δική μας, ολοκληρώνεται», έγραψε ο Γάλλος «αστέρας» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τραυματισμός του στην προετοιμασία, μερικές ημέρες πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον έθεσε νοκ άουτ. Η ανάρρωση έγινε στην Ισπανία, όπου επέστρεψε από το Κατάρ. Αν και επανήλθε γρήγορα και κλήθηκε να επιστρέψει στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής, απέρριψε την πρόσκληση.

Η σχέση του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας αλλά και τον Ντιντιέ Ντεσάν δε βρίσκεται σε καλό σημείο και έτσι, παρέμεινε στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά φέρεται να αισθάνθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «μπλε» δεν τον ήθελε στην ομάδα και ότι ο τραυματισμός του λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά τον «βόλεψε», ώστε να μην τον υπολογίζει, με τον 34άχρονο να θεωρεί ότι θα μπορούσε –βάσει του χρονοδιαγράμματος της αποθεραπείας του– να ήταν 100% έτοιμος, αν η Γαλλία έφθανε έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: