Ένα μοντέλο του Playboy κατάφερε να διχάσει τους ακολούθους της στο Instagram με την επιλογή των ρούχων της, όταν επισκέφθηκε πάρκο της Disney.

Η 35χρονη Ζανάινα Πραζέρες με καταγωγή από τη Βραζιλία ήταν εξώφυλλο σε πρόσφατη έκδοση στο Playboy της Νορβηγίας και έχει πάνω από 60.000 στο Instagram, τους οποίους δεν αφήνει καθόλου παραπονεμένους με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο.

Κουνελάκι του Playboy ξεσήκωσε αντιδράσεις για τα ρούχα της

Οι αντιδράσεις ήρθαν από γονείς σχετικά με τα ρούχα που επέλεξε για επίσκεψη σε πάρκο της Disney, παρά το γεγονός ότι η Ζανάινα Πραζέρες, αντίθετα με τις φωτογραφίες που αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram, ήταν πλήρως ενδεδυμένη για την επίσκεψή της αυτή στο παιδικό πάρκο.

«Αυτή η influencer πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα. Η Disney δεν είναι χώρος για να φοράει κανείς τέτοια αισθησιακά ρούχα» έγραψε σχολιαστής για το εφαρμοστό τζιν και το την κολλητή μπλούζα που φόρεσε το 35χρονο μοντέλο.

«Ως γονιός νιώθω άβολα με το να βλέπω influencers να φοράνε τέτοια ρούχα σε πάρκο της Disney. Θέλω τα παιδιά μου να βιώνουν την εμπειρία της επίσκεψης χωρίς να εκτίθενται σε τέτοιες επιλογές» έγραψε δεύτερος σχολιαστής.

Η απάντηση του μοντέλου του Playboy

«Θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω καλά και άνετα. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιώ τους πάντες. Αν δεν τους αρέσει είναι δικό τους πρόβλημα» απάντησε, σύμφωνα με την Daily Star, το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμη: