Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα θέλησε η Ιωάννα Σαρρή να μοιραστεί, τη νύχτα της Κυριακής, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κι αυτό μιας και το νεαρό μοντέλο και σύντροφος του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη έχει τρομάξει από την παράλυση της αριστερής πλευράς του προσώπου της.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Σαρρή δημοσίευσε μια εικόνα σαν ιστορία στην οποία και έγραψε αναλυτικά τα παρακάτω.

Ιωάννα Σαρρή: Ήταν σε ταξίδι όταν ξεκίνησαν όλα

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση».

«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά».

«Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» καταλήγει το μοντέλο και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι είναι η πάρεση Bell

Η πάρεση Bell μπορεί να πλήξει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. Εμφανίζεται συχνότερα σε έγκυες γυναίκες και σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη, γρίπη, κρυολόγημα ή άλλη πάθηση του ανώτερου αναπνευστικού. Η πάρεση Bell επηρεάζει εξίσου τους άνδρες και τη γυναίκα. Είναι λιγότερο συχνή πριν από την ηλικία των 15 ετών ή μετά την ηλικία των 60 ετών.

Η πάρεση Bell είναι ένα ανεξήγητο επεισόδιο μυϊκής αδυναμίας ή παράλυσης του προσώπου. Αρχίζει ξαφνικά και επιδεινώνεται σε διάστημα 48 ωρών. Η κατάσταση αυτή προκύπτει από βλάβη του νεύρου του προσώπου (το 7ο κρανιακό νεύρο). Ο πόνος και η δυσφορία εμφανίζονται συνήθως στη μία πλευρά του προσώπου ή του κεφαλιού.

Διαβάστε ακόμη: