Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές με γνώση εκ των έσω, που δεν δύναται να αμφισβητηθούν, ότι μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος, εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα, αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Περιστέρη και συμφώνησε να συμμετάσχει στην σύμβαση παραχώρησης της Αττικής οδού με ποσοστό της τάξης του 10%!

Η συμφωνία αυτή έρχεται ως συνέχεια της απόσπασης του ΟΚ από τις 4 συστημικές τράπεζες με επικεφαλής την Eurobank για χρηματοδότηση του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα για την υλοποίηση του project με το ποσόν των 2,7 δις. ευρώ!

Θυμίζεται ότι η οικονομική πρόταση του ομίλου του Γ. Περιστέρη ανήλθε στο ιλιγγιώδες ποσόν των 3,3 δις. ευρώ, με την οποία κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό, μολονότι την ώρα τούτη η γαλλική Vinci που υπέβαλε πρόταση 3,1 δις. ευρώ έχει προσφύγει στο ΣτΕ!

Σημειώνεται ακόμη ότι το αφεντικό της ΓΕΚ Τέρνα απευθύνθηκε σε 6 κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στη χώρα και τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν στο project της Αττικής οδού και ήδη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κίνηση του αυτή έχει βρει ανταπόκριση…

Διαβάστε ακόμη: