search
undercover main

Οι 3+1 «νέοι παίκτες», που «μπαίνουν σφήνα» στα 2 φαβορί, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι αλλαγές συσχετισμών δυνάμεων στην Αττική οδό *Ο Κοπελούζος, ο Μυτιληναίος, η Ιντρακάτ και η επιθετική επιστροφή της Macquarie *Τα Rafalle, οι φρεγάτες, οι κορβέτες, οι μίζες, η παρέμβαση της γαλλικής αρχής για το ξέπλυμα, ο Ελληνογάλλος μεγιστάνας και οι φήμες για εμπλοκή επιχειρηματία δήθεν «υπεράνω υποψίας» *Ο Χόλτερμαν δεν θα μείνει μόνο στην Alpha, αλλά «βλέπει» πρώτα Εθνική και μετά Τρ. Πειραιώς *Πάμε από την αρχή για την Εθνική- Οι Σαουδάραβες απέσυραν την πρόταση τους για το 20%! Όλη η αλήθεια για το επενδυτικό ενδιαφέρον για την κρατική τράπεζα *Θέμα ημερών η ανακοίνωση του deal Τέρνα Ενεργειακής με First και Macquarie *Ο ερωτύλος προβεβλημένος πολιτικός, που δεν έχει αφήσει όρθια από σταρλετίτσα μέχρι δεύτερη φωνή στα μπουζούκια, «είναι μπάμιας»!

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο, ανεξάρτητες αρχές, πολιτικά γραφεία…

UNDERCOVER

Μετά την Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στα πρόθυρα αποχώρησης από το πρότζεκτ του Ελληνικού *«Πονοκέφαλος» στον Όμιλο Λάτση από τους χειρισμούς και την επάρκεια του επικεφαλής της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου *Θα εγκρίνει η Επ. Κεφαλαιαγοράς την ΑΜΚ της Attica Bank, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της τράπεζας δεν ενσωμάτωσε στα αποτελέσματα 9μηνου τις προβλέψεις των 300 εκατ. ευρώ; *Θα φύγουν όλοι και θα μείνει μόνος του τελικά: Ο …ταλαντούχος κύριος Κοντόπουλος ή αλλιώς «ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν», στην προκειμένη περίπτωση τις εισηγμένες που αποχωρούν μαζικά *Ποιος πρώην συστημικός τραπεζίτης έκανε χρήση του νόμου για τις γονικές παροχές των 800.000 και έγραψε περιουσιακά στοιχεία (λέγεται για μία επιχείρηση) στα παιδιά του; *Ποια συμφωνία «ψήνεται» στην Αττική οδό; Για ανατροπές στις υφιστάμενες κοινοπραξίες και δημιουργία νέων ισορροπιών και συσχετισμών δυνάμεων κάνουν λόγο οι πληροφορίες!

UNDERCOVER

Οι 3+1 «νέοι παίκτες», που «μπαίνουν σφήνα» στα 2 φαβορί, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι αλλαγές συσχετισμών δυνάμεων στην Αττική οδό – Ο Κοπελούζος, ο Μυτιληναίος, η Ιντρακάτ και η επιθετική επιστροφή της Macquarie *Φορολογικός έλεγχος σε αρχηγό «μικρού» πολιτικού κόμματος, που κινείται στα δεξιά της ΝΔ και το οποίο όχι μόνο θα ξαναμπεί στη Βουλή αλλά πιθανολογείται ότι θα έχει ενεργό ρόλο σε κυβέρνηση συνεργασίας *Προβληματισμός στην μητρική PwC ως προς το πρόσωπο του εν Ελλάδι Διευθύνοντος συμβούλου Μάριου Ψάλτη *Φήμες ότι στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έχει αποσπαστεί στην Εύα Καϊλή! Ισχύει ή όχι; Και αν ναι, τι έχει κάνει γιαυτό η Πρόεδρος της Βασιλική Λαζαράκου; *Ο Ιβάν Σαββίδης «κοροϊδεύει» με ΟΛΘ και Open, οδηγώντας σε ναυάγιο κάθε διαπραγμάτευση –  Εκτεθειμένη η κυβέρνηση που τον στήριξε παρά τις πιέσεις της πρεσβείας και του αμερικανικού παράγοντα!