Επειδή πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται για τη θέση του έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν καθώς και τα πρόσωπα που κατά πληροφορίες «παίζουν» ή είναι ψηλά στη λίστα του πρωθυπουργού, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Πρώτον, ο απερχόμενος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς (ο άνθρωπος που πίστευε ότι δεν θα πάρει αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ότι ο ίδιος θα γίνει πρωθυπουργός κοινής αποδοχής!!!) στενός φίλος του ισχυρού άνδρα της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, επιδιώκει πράγματι μέσω τρίτων να αποσπάσει τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού και να τοποθετηθεί και πάλι στην Κομισιόν! Ωστόσο οι πιθανότητες του, παρά τις διαρροές, είναι απειροελάχιστες!

Δεύτερον, ο νυν «διακοσμητικός» Υπ. Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης (το κουμάντο κάνει η Αναπληρωτής Υπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου) που απομακρύνθηκε από το Μαξίμου για πολλούς και διάφορους λόγους, προσπαθεί μέσω παρεμβάσεων από συγκεκριμένα κέντρα αλλά και στοχευμένων δημοσιευμάτων, να δημιουργήσει κλίμα και να πιέσει καταστάσεις! Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γεραπετρίτης δεν έχει καμμία πιθανότητα!

Τρίτον, αν αυτή τη στιγμή, υπό τις παρούσες συνθήκες παίζει ένα όνομα, αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας είναι της υπ. Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως, την οποία για λόγους που δεν είναι εύκολα αντιληπτοί στον μέσο νου, ο πρωθυπουργός την έχει περί πολλού, μολονότι θεωρείται από την πλειονότητα του κυβερνητικού σώματος ως αλαζών, και χαμηλών δυνατοτήτων!

Όλα τούτα τελούν υπό την αίρεση αστάθμητων παραγόντων ή αλλαγής κλίματος και συσχετισμών πάσης φύσης δυνάμεων!

Διαβάστε ακόμη: