H Μόνικα Λεβίνσκι θέλει να πείσει τις γυναίκες να πάνε να ψηφίσουν, γιατί «αυτές έχουν τη δύναμη», και φωτογραφίζεται -όπως δεν την έχουμε ξαναδεί- για τον οίκο βιώσιμης μόδας Reformation.

Η πρώην ασκούμενη του Λευκού Οίκου αποκάλυψε τι την κινητοποίησε να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της Reformation για τα ρούχα εργασίας «You’ve Got The Power», στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες στις ΗΠΑ: Να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Το μήνυμα που στέλνει η Μόνικα Λεβίνσκι σε όλες τις γυναίκες

Επικοινωνώντας το ισχυρό μήνυμά της, είπε ότι παρακινήθηκε να μην επιτρέψει την «απογοήτευση των ψηφοφόρων» και την «απάθεια» να εμποδίσουν την προσέλευσή τους στις κάλπες.

Την ίδια ώρα, φωτογραφήθηκε με μια σειρά από υπέροχα σύνολα – ένα λινό σύνολο από τη συλλογή Moya του brand, ένα μακρύ πλεκτό μαύρο φόρεμα, αλλά και μια μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα.

«Είδαμε στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων έχει αυξηθεί, όπως και η απάθεια» δήλωσε η Λεβίνσκι στη διευθύντρια του «Elle» για θέματα μόδας, Βερονίκ Χάιλαντ. «Πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας».

Άλλα εντυπωσιακά κομμάτια που παρουσίασε η Μόνικα Λεβίνσκι περιλαμβάνουν ένα ασπρόμαυρο φόρεμα και ένα κρεμ χαλαρό κλασικό πόλο συνδυασμένο με μια μαύρη φούστα sylvie.

Παράλληλα, στο αφιέρωμα η Λεβίνσκι φωτογραφίζεται σε μια ποικιλία από διάφορες ενδυναμωτικές πόζες: σε μία με τα χέρια της διπλωμένα, ενώ σε μια άλλη κάθεται σε μια καρέκλα με τα πόδια της σταυρωμένα.

«Οι γυναίκες έχουν τη δύναμη»

Η Reformation περιγράφει τη νέα της συλλογή ως «δυνατές σιλουέτες, καλαίσθητη ραπτική» σε συνδυασμό με τις χαρακτηριστικές βιώσιμες ίνες της ως έναν τρόπο «να υπενθυμίζει στις γυναίκες ότι έχουν τη δύναμη».

Η Λόρεν Κόαν, επικεφαλής του δημιουργικού γραφείου της Reformation, θεώρησε πως η Μόνικα Λεβίνσκι θα ήταν το τέλειο πρόσωπο για την καμπάνια του brand με επίκεντρο την ψήφο «You’ve Got The Power» για τα ρούχα εργασίας, την οποία χαρακτήρισε «κισμέτ».

Η Κόαν αποκάλυψε, επίσης, ότι έγινε θαυμάστρια της Λεβίνσκι από τότε που την παρακολούθησε στην ομιλία της στο TED για τη δημόσια ντροπή. «Είπα: “Ουάου! Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτα αστεία και έξυπνη”».

Η Λεβίνσκι, από την πλευρά της, είπε ότι είχε κάποιον δισταγμό να εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα, αλλά η Reformation φρόντισε γι’ αυτό και προσέλαβε έναν προπονητή κίνησης για να την κάνει να νιώσει άνετα.

«Δεν ξέρω εάν αυτό θα ακουστεί τετριμμένο» είπε η Μόνικα Λεβίνσκι, «αλλά νομίζω ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν πιο δυνατές είναι να αναγνωρίσουν τα σημεία στα οποία μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και να ζητήσουν αυτή τη βοήθεια».

Έκλεισε τα 50 και δηλώνει πιο ενθουσιασμένη από ποτέ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Τα 39 ήταν μια πολύ χάλια χρονιά για μένα και πάλευα να φτάσω τα 40. Κατέληξα με ένα πραγματικό δώρο: ήταν μια χρονιά αποδοχής. Μπόρεσα να αποδεχτώ τόσο πολλά για τον εαυτό μου, τη ζωή μου και το πού βρίσκομαι, κι αυτό σήμαινε τελικά ότι η είσοδος στα 50 ήταν υπέροχη. Είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη νέα δεκαετία και είμαι αισιόδοξη – κάτι που για κάποιον με πολλά τραύματα, ακόμα και να το λέω είναι τρομακτικό».

Διαβάστε ακόμη: