Η Δανάη Μπάρκα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το βίντεο με την ίδια να ανταλλάσσει φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

Εν μέσω του διαδικτυακού σάλου που δημιουργήθηκε με το παραπάνω θέμα, το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε στο «Πάμε Δανάη»: «Πώς πάμε;», με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Πώς πάμε; Πάμε, ε καλά πάμε. Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο» ανέφερε στην αρχή της εκπομπής της».

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια, με αφορμή μια γενικότερη συζήτηση που είχε στο «Πάμε Δανάη» για τα social media και τα κακά σχόλια προς γνωστά πρόσωπα, είπε:

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Και υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους».

Η ίδια συνέχισε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

Κατερίνα Καινούργιου: Εβαλε emoji εμετού στις φωτογραφίες με το φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη

Διαβάστε ακόμη: