Μια Γερμανίδα πριγκίπισσα έβγαλε την τιάρα της και φόρεσε ένα… σεντόνι και τίποτε άλλο. Η Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, η πριγκίπισσα της Σαξονίας, έγραψε ιστορία ως η πρώτη αριστοκράτισσα που πόζαρε για το Playboy.

Η 37χρονη είναι στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2024 του Playboy Γερμανίας. Στα καυτά στιγμιότυπα η γυμνόστηθη «γαλαζοαίματη» εμφανίζεται με διάφανα λευκά εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε η ίδια στο Fox News Digital. «Αισθάνομαι εντελώς υπέροχα. Είναι… η πρώτη και τελευταία φορά που γδύνομαι, αποκλειστικό υλικό του Playboy, αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία».

«Ένιωσα τόσο άνετα γύρω από την ομάδα. Πάντα ήθελα να γίνω ποπ σταρ όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκα να είμαι στον Τύπο σε όλο τον κόσμο… ως φυσική γυναίκα».

Η Γερμανία δεν έχει ενεργή βασιλική οικογένεια ή μονάρχη από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως σημειώνει το περιοδικό People. Ωστόσο, η χώρα εξακολουθεί να έχει αρκετούς οίκους που κάποτε κυβερνούσαν αρκετά από τα γερμανικά κρατίδια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στους ευγενείς προγόνους της Xenia περιλαμβάνεται ο προ-προ-προπάππους της, ο Friedrich August III, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας.

Playboy: Ποια είναι η πρώτη γαλαζοαίματη που πόζαρε γυμνή

Η Xenia κέρδισε τον τίτλο της ως απόγονος του γερμανικού οίκου των Wettin, ανέφερε ο βρετανικός Independent. «Ρώτησα τη μαμά μου πριν το κάνω», είπε η Xenia για το γεγονός ότι πόζαρε για το Playboy.

«Η γνώμη της ήταν σημαντική για μένα. Μου είπε: ”Ξέρεις κάτι κορίτσι μου; Αν το νιώθεις, τότε κάνε το”. Αυτό ήταν το κλειδί και το ένιωσα. Έτσι, όλοι ήταν εντάξει με αυτό. Πήρα ακόμη και ένα μήνυμα από έναν από τους ξαδέλφους μου, με τον οποίο είχα να μιλήσω 20 χρόνια. Είπε ”Ουάου, συγχαρητήρια! Έκανες σπουδαία δουλειά, σπάζοντας αυτόν τον τοίχο”. Έλεγα: “Ουάου, ακόμα και η ίδια μου η οικογένεια είναι με το μέρος μου”».

«Πριν από 10 χρόνια, μόνο οι άνδρες στην οικογένειά μου είχαν τη δύναμη», εξήγησε η Xenia. «Έπρεπε να κάνεις ό,τι σου έλεγαν και ήταν ένας αγώνας. Αλλά τότε αποφάσισα να ακολουθπήσω το δικό μου δρόμο, το δικό μου μονοπάτι. Τώρα, είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Η Xenia δήλωσε ότι ο στόχος της τολμηρής φωτογράφισής της ήταν να δείξει στις γυναίκες ότι όλα τα σώματα είναι όμορφα όπως ακριβώς είναι.

Διαβάστε ακόμη: