Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Break» το απόγευμα της Κυριακής με αφορμή την τηλεοπτική του συνύπαρξη για δεύτερη χρονιά με την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής σεφ αποκάλυψε στην Βάσω Λασκαράκη πως σήμερα ζει από τύχη ύστερα από την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε»

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε πως «είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά. Ήμουν ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία, δεν την κυνήγησα».

«Από τύχη ζω γιατί τρεις φορές πήγα να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήταν πάντα κάποιος εκεί και με έσωζε. Είναι σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη ότι με αγαπάει και με αγκαλιάζει ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει ”μου λείπεις”. Αυτό είναι τα σημαντικά, σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό και μεγαλώνω καλά παιδιά».

«Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός» πρόσθεσε, εν συνεχεία, με ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: