search

AREA 51

H τρέλα του μεγαλείου #2: Ο πρώην τραπεζίτης Τόλης, η φημολογία για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι σκόπιμες διαρροές και οι συναθροίσεις καμίας δεκαριάς (και όχι 30αριάς όπως ο ίδιος λέει) φίλων σε εστιατόρια των Βόρειων Προαστείων!

Ιδού ποιος πρότεινε τον Απόστολο στον Αλέξη Τσίπρα! Ο ίδιος ο Τόλης! Μέσω δύο τηλεφωνημάτων σε «συνταξιούχους» φίλους του δημοσιογράφους, που λένε ότι εκπλήρωσαν το έργο τους!

H τρέλα του μεγαλείου #1: Ο πρώην τραπεζίτης Τόλης, η φημολογία για τον ΣΥΡΙΖΑ, οι σκόπιμες διαρροές και οι συναθροίσεις καμίας δεκαριάς (και όχι 30αριάς όπως ο ίδιος λέει) φίλων σε εστιατόρια των Βόρειων Προαστείων!

Πολλοί με ρωτούν τελευταία από που προέκυψε η μάλλον γραφική φημολογία πως ο … πολυθρύλητος Απόστολος Tαμβακάκης θα κάνει όλα τα κουμάντα στην οικονομία στην (μάλλον απίθανη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας ξαναγίνει Πρωθυπουργός από το καλοκαίρι.

Να σας θυμίσω πως ο …γίγας της οικονομίας Απόστολος (ο ίδιος έτσι πιστεύει για τον εαυτό του!) εδώ και καιρό μία με δύο φορές το μήνα, συγκεντρώνει καμία 10αριά (και όχι 30αρια όπως ο ίδιος ρολάρει, πού να τους βρει άλλωστε…) φίλους του σε γνωστό εστιατόριο.

Εκεί συζητούν τις πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις και προσπαθούν με διάφορες μούφες να τις επηρεάσουν κιόλας, τρομάρα τους.

Σε μία συζήτηση όλοι κατάλαβαν πως ο …παμμέγιστος κάτι τρελό επενδυτικό είχε προτείνει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι κυβερνώντες τον αγνόησαν παντελώς.

Ας μην ανησυχεί γιαυτό, ακόμη και ο μέγιστος Έλληνας μουσουργός του 20ου αιώνα, ο Νίκος Σκαλκώτας αναγνωρίστηκε μετά θάνατον. Κούφια η ώρα δηλαδή, αλλά λέμε.

Σε επόμενη συνάντηση κάποιος από την παρέα είχε μία φαεινή ιδέα και την είπε στον σπινθηροβόλο Απόστολο : «αν θες να σε προσέξουν από την κυβέρνηση, τότε να διαδώσεις πως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, σου ζήτησαν να γίνεις ο ‘νέος Τσάρος της οικονομίας’ όταν επανέλθουν εν τη βασιλεία τους».

Ψυχαναλυτικός και εγωμανής νάρκισσος όπως είναι ο …τιτανοτεράστιος και διακατεχόμενος από την λεγόμενη «τρέλα του μεγαλείου» (ρωτήστε και τον Σπύρο Λάτση πως του την έφερε το 2010 για να πάει στην Εθνική) δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση.

Τηλεφώνησε σε δύο κολλητούς του δημοσιογράφους (ο εις εξ αυτών προσφάτως ‘αποστρατεύθηκε’ υποχρεωτικά από τον εργοδότη του, άσχετα αν λέει πως ολοκλήρωσε το έργο του) και τους έσκασε το παραμύθι αφού τους όρκισε να μην τον κατονομάσουν ως πηγή.

Ιδού λοιπόν ποιος πρότεινε τον Απόστολο για Συριζαϊκό αφεντικό της οικονομίας: ο ίδιος ο Απόστολος!

Τώρα κάποιος κακεντρεχής φίλος μου είπε πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία, αφού στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, διακεκριμένος νομικός και πρώην υπουργός (δεν είναι βουλευτής σήμερα) είπε πως «η ιδέα δεν είναι δική μας αλλά δεν είναι και κακή!».

Αυτή είναι η Ελλάδα που έλεγε και κάποιος…

Διαβάστε ακόμη: