Όπου υπάρχει καπνός (και μάλιστα, πυκνός), υπάρχει και… φωτιά. Στην Ιταλία, έχει ενταθεί η φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Ματία Μπινότο, το οποίο φέρεται να είναι μακριά από τη Φεράρι.

Πριν από δέκα ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία είχαν διαψευσθεί κατηγορηματικά από την ομάδα του Μαρανέλο, μέσω ανακοίνωσης. Στη συνέντευξη Τύπου των διευθυντών των ομάδων στο πλαίσιο του Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι, ο επικεφαλής της Σκουντερία δεν εμφανίσθηκε σίγουρος για το μέλλον του.

Ωστόσο, ο γεννημένος στη Λωζάνη μάνατζερ, είχε αποφύγει να απαντήσει κατηγορηματικά, αν θα βρίσκεται και το 2023, στο «τιμόνι» της ιστορικής ομάδας.

Σήμερα (25/11), προέκυψαν νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, με την Corriere dello Sport να αναφέρει πως η επισημοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στη Φεράρι και τον Ματία Μπινότο αποτελεί θέμα ωρών. Συγκεκριμένα, επικαλείται πολλαπλές πηγές και κάνει λόγω για παραίτηση και όχι, απόλυση.

Όλα αυτά, μετά το τέλος μίας σεζόν κατά την οποία η Σκουντερία ήταν ξανά πρωταγωνίστρια ύστερα από αρκετά χρόνια, αν και η εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν δεν κράτησε για πολύ, με αποτέλεσμα να χάσει τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Βέβαια, παρά την απογοήτευση των «τιφόζι» που είχαν… γεμίσει με προσδοκίες, ο Ματία Μπινότο «έβαλε» εξαιρετική βαθμολογία στην ομάδα, όταν κλήθηκε να αξιολογήσει την φετινή της απόδοση. Ο Φρεντερίκ Βασέρ της Άλφα Ρομέο αναμένεται να είναι ο διάδοχος του 53άχρονου, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμη: