search

ΚΟΣΜΟΣ

Μουντιάλ: Η πρώην Μις Κροατία ποζάρει με μαγιό με G-string και κινδυνεύει με σύλληψη – Δείτε βίντεο

Η παρουσία της πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll στο γήπεδο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη!

Μουντιάλ: Η πρώην Μις Κροατία ποζάρει με μαγιό με G-string και κινδυνεύει με σύλληψη - Δείτε βίντεο

Μπορεί ο αγώνας μεταξύ Κροατίας και Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ να μην είχε ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, καθώς και το σκορ έληξε με 0-0, ωστόσο ένα γεγονός κέρδισε τα βλέμματα των θεατών στις κερκίδες.

Η παρουσία της πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll στο γήπεδο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Κι αυτό επειδή σε μια χρονιά που οι απαγορεύσεις όσον αφορά στην ενδυμασία είναι πολύ αυστηρές, το μοντέλο αποφάσισε να σκανδαλίσει τα χρηστά ήθη και να κάνει εμφανίσεις που δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν ακόμη και στα μπουντρούμια.

Η Ivana Knol αποφάσισε να δείξει το υψηλό της φρόνημα και τον ισχυρό πατριωτισμό της παρά τους αυστηρούς κανόνες.

Και μάλλον τα κατάφερε, καθώς εμφανίστηκε στο Κατάρ με ένα μαγιό G-string που όχι μόνο απαγορεύεται να το φοράς, αλλά μάλλον και να το έχεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Η πρώην Μις Κροατία, Ivana Knoll, στο γήπεδο με… κουκούλα και βαθύ ντεκολτέ!

Το μοντέλο, στο στάδιο Al-Bayat, φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα.

Ωστόσο μάλλον ούτε αυτό την προστατεύει, καθώς ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Ωστόσο οι προειδοποιήσεις ήταν σαφείς. «Οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό» προειδοποίησε η τουριστική αρχή του Κατάρ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται», είχε ξεκαθαρίσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

Οι αναρτήσεις της προκάλεσαν και τους χρήστες.

«Ναι, αστυνομία του Κατάρ» έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας» έγραψε ένας άλλος. Οι χρήστες της λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή, καθώς δεν σεβάστηκε την κουλούρα άλλων χωρών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Διαβάστε ακόμη: