search

AGENT STORIES

Η Γιουβέντους θέλει τον Τσιμίκα, ανεξάρτητα από την υπόθεση Ραμπιό | Στα 18 εκατ. η μετοχή του, πάνω από 25 κοστολογεί η Λίβερπουλ τον «Έλληνα σκάουζερ» | Το ελληνικό top 8 με βάση την χρηματιστηριακή αξία, μόνο ένας Σουπερλιγκάτος σε αυτό | Τι είπε ο Παυλίδης που ενόχλησε τον Πογέτ και δεν τον είχε στις τελευταίες κλήσεις | Το ενδιαφέρον Χέρτα και Άιντραχτ για τον διεθνή σέντερ φορ – Η…παλιά ιστορία του ΠΑΟΚ με Ζαγαρίτη!

Όλα τα παρασκήνια του αθλητικού κόσμου. Μεταγραφές, οι «κινήσεις» των μάνατζερ, οι συμφωνίες που δίνουν και παίρνουν, πριν δουν το «φως» της δημοσιότητας!

221124112033_tsimikas

Η απουσία -μη κλήση του Βαγγέλη Παυλίδη στην Εθνική Ελλάδας, για τα δυο φιλικά στην Μάλτα και την Ουγγαρία, πέρασε σχεδόν στα …ψιλά.

Ο διεθνής φορ προερχόταν βεβαίως από δίμηνο τραυματισμό αλλά είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με 3 συμμετοχές μέσα στον Νοέμβριο και τελευταίο του παιχνίδι στις 12/11 με την Αλκμαάρ να ξεκινάει βασικός και να σκοράρει στα 87′ που έπαιξε!

Στην ελληνική πιάτσα αgents ,λοιπόν, κυκλοφορεί η εκδοχή πως υπήρξε… παρεξήγηση του Παυλίδη με τον Γκους Πογέτ.

Κάτι που φέρεται να είπε ο άσος που δεν άρεσε καθόλου στον Ουρουγουανό εκλέκτορα σε βαθμό που του το… φυλούσε! Και η μη κλήση του ήταν ένα μήνυμα … σιωπηλής τιμωρίας του.

Με βάση το εν λόγω σενάριο το περιστατικό μεταξύ Πογέτ – Παυλίδη συνέβη μετά το ματς με το Κόσοβο.

Στα δυο επίσημα ματς που ακολούθησαν, με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία ήταν τραυματίας, οπότε η “επίπληξη” του Ουρουγουανού στον σέντερ φορ, με την απουσία απο τις κλήσεις της Εθνικής ήρθε στα πρόσφατα δυο φιλικά.

Τώρα αν συνεχιστεί δεν το ξέρω, θα δείξει…


Ο Βαγγέλης Παυλίδης αυτή την στιγμή είναι στο Νο 5 των Ελλήνων παικτών από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας. Συγκεκριμένα η τιμή της ποδοσφαιρικής του μετοχής αποτιμάται στα 7.500.000 ευρώ, με συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Ο Παυλίδης που το καλοκαίρι έφτασε κοντά στην μεταγραφή του σε ομάδα της Serie A (Σαλερνιτάνα), διατηρεί το υψηλό status του στην μεταγραφική αγορά.

Και εκτός από την Ιταλία υπάρχουν δεδομένα και Μπουντεσλιγκάτες ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Χέρτα είναι μια από αυτές, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η δεύτερη. Βέβαια και η Αλκμαάρ τον κοστολογεί plus 10 εκατομμύρια.


Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο των Ελλήνων διεθνών, στην κορυφή βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας με 18.000.000 ευρώ.

Ακολουθεί ο Μαυροπάνος με 16.000.000 ενώ στην τρίτη θέση έχει υποχωρήσει ο Βλαχοδήμος με 15.000.000. Από εκεί και κάτω είναι ο Μπακασέτας με 11, οι Παυλίδης/Μασούρας με 7,5, ο Τζόλης με 7, ο Σιώπης με 5,5.

Δηλαδή στο top 8 των πιο ακριβών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο μοναδικός που παίζει στην Super League είναι ο εξτρέμ του Ολυμπιακού!!


Πάμε και στον Κώστα Τσιμίκα, τον Έλληνα με την πιο ακριβή μετοχή αυτή την στιγμή. Κάπου δικαιολογημένα αφού ανήκει στην Λίβερπουλ, μετράει την φετινή σεζόν ήδη 16 ματς με τους “ρέντς”, από τα οποία στα 8 ήταν βασικός και 5 ασίστ.

Ο Κλόπ τον εμπιστεύεται και ο Έλληνας μπακ είναι πολύ δημοφιλής στο Άνφιλντ.

Την Τρίτη (22/11) γράφτηκε σε ξένο ΜΜΕ, με την σχετική αναπαραγωγή στα ελληνικά, πως η Λίβερπουλ θέλει να προτείνει τον Τσιμίκα ως αντάλλαγμα του Γάλλου Μουντιαλικού μέσου Ραμπιό στην Γιουβέντους. Ποια είναι η αλήθεια;

Η Γιουβέντους έχει τον Τσιμίκα στην μεταγραφική της λίστα, είτε για τον Γενάρη είτε για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και μάλιστα είναι η πρώτη της επιλογή για να αντικαταστήσει τον Αλεξ Σάντρο που θα φύγει.

Έτσι κι αλλιώς η Μεγάλη Κυρία παίζει με 3άδα στην άμυνα και με φουλ μπακ, με τον Αλέγκρι να χρησιμοποιεί συχνά φέτος εκεί τον Κόστιτς.

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Τσιμίκα μάλιστα είναι γνωστό τόσο στην πλευρά του διεθνή Έλληνα ακραίου, όσο και στην Λίβερπουλ. Μιλάμε όμως για ένα (υποτιθέμενο) transfer fee plus 25.000.000 ευρώ…


Ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχει – επιτέλους – ξεκινήσει να παίζει στην Serie B. Συγκεκριμένα, μετράει 3 εμφανίσεις με την Πάρμα στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, η μία μάλιστα ως βασικός.

Το συμβόλαιο του πρώην αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού με το ιταλικό κλαμπ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024.

Και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο ατζέντης του Πολ Κουτσολιάκος, συζήτησε με την Πάρμα για την ενδεχόμενη αποχώρησή ή τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς, οι “παρμετζάνι” ήταν κάθετοι πως δεν τον παραχωρούν με λιγότερα από 1.500.000 αφού τον έβλεπαν ως επένδυση!

Μάθαμε πως ο 21χρονος Ζαγαρίτης τον Αύγουστο “συζητιόταν” στον ΠΑΟΚ. Σοβαρά… Και επειδή έρχεται ο μεταγραφικός Γενάρης μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν πως υπάρχει πιθανότητα…”ξανά ζεστάματος”.

Τέτοια προοπτική, απο όσο ξέρουμε, δεν υφίσταται.

Ο Ράφα Σοάρες ανεβαίνει, θα επιστρέψει και ο Τσαούσης από τραυματισμό ενώ υπάρχει και ο (“ομόσταβλος” μανατζερικά του Ζαγαρίτη) Βιεϊρίνια. Και το μεταγραφικό καλοκαίρι φαντάζει ακόμη αρκετά μακρινό.

Θυμίζω πως πριν από τον ΠΑΟΚ (τον περασμένο Γενάρη) η υποψηφιότητα Ζαγαρίτη είχε παίξει και στον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που δεν αγωνιζόταν στην Πάρμα και οι “ερυθρόλευκοι” έψαχναν για μπακ απ του Ρεαμπτσουκ.

Τελικά δεν έκαναν κίνηση αφού ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει πως ήταν προτιμότερο να προωθηθεί ένας νεαρός από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και προτιμούσε να κάνει αριστερό μπακ τον Φώτη Κίτσο.

Διαβάστε ακόμη: