search

ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2022 – Βραζιλία – Σερβία: Το εκπληκτικό γκολ του Ριτσάρλισον

Στα 25 του ο Ριτσάρλισον έμελλε να παίξει το πρώτο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο και να σκοράρει μάλιστα το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ.

Μουντιάλ 2022 - Βραζιλία – Σερβία: Το εκπληκτικό γκολ Ριτσάρλισον

Ο Ριτσάρλισον της Βραζιλίας πέτυχε με διαφορά μέχρι στιγμής το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ 2022 στο παιχνίδι με τη Σερβία.

Η Βραζιλία έκανε το 2-0 κόντρα στη Σερβία με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, χαρίζοντας μέχρι στιγμής το καλύτερο γκολ του Μουντιάλ 2022.

Ο Ριτσάρλισον στόπαρε την μπάλα, γύρισε το σώμα του και με απίστευτο βολ πλανέ στον αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ριτσάρλισον που έχει απίστευτα προσόντα με τη μπάλα στα πόδια πολλές φορές γίνεται viral για τις ατάκες του ενώ ξεχωρίζει για το χρώμα των μαλλιών του.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από πότε που εξομολογήθηκε σε δημοσιογράφο ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Θα αγοράσω ένα νησί και θα ζήσω εκεί με πολλές γυναίκες. Όπως εκείνη η φωτογραφία που είχε βγάλει παλιά ο Ροναλντίνιο» είπε ο 25χρονος άσος που έχει παίξει στην Αγγλία στην Γουόντφορντ αλλά και στην Έβερτον.

Στα 25 του ο Ριτσάρλισον έμελλε να παίξει το πρώτο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο και να σκοράρει μάλιστα δύο φορές.

Ο επιθετικός της Τότεναμ που είναι στον ίδιο όμιλο με τον συμπαίκτη του στους “Πετεινούς” τον Σον ξεκλείδωσε με δύο του γκολ το παιχνίδι με τη Σερβία και έστειλε τη Βραζιλία στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη: