Ελεύθερος, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθηκε μετά την απολογία του ο ένας από τους δύο Κρητικούς που κατηγορούνται για την καταδίωξη της οικογένεια των Γερμανών στον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τον 36χρονο συνεπιβάτη του 4Χ4, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου, διώκεται για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό κακουργήματος.

Η επίθεση είχε γίνει το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή του Περάματος Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με μια οικογένεια Γερμανών τουριστών να βιώνει τον απόλυτο τρόμο.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση των Κρητικών στο αυτοκίνητο των Γερμανών δείχνει καρέ-καρέ, πώς εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητο των τουριστών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών κλείνει από δεξιά το αυτοκίνητο των τουριστών και πέφτει πάνω τους και στη συνέχεια όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό κάνει όπισθεν και στην κυριολεξία καβαλάει πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμανών.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν, άλλοι να τους χωρίσουν και άλλοι φοβισμένοι να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Δείτε βίντεο από την επίθεση των δύο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες:

Διαβάστε ακόμη: