Η Κλάρα Τσία, η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα, «προκαλεί» σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή φοιτήτρια και PR να χορεύει με εσώρουχα στον ρυθμό ενός τραγουδιού της Σακίρα το «Te Felicito», γεγονός που ερμηνεύτηκε ως πείραγμα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία και εμφανίζεται εκνευρισμένη από το γεγονός ότι ο Πικέ επέτρεψε να δημοσιευθεί η σχέση τους.

Η Σακίρα και ο πατέρας των παιδιών της φέρονται να είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα κάνουν τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις για ένα χρόνο, κάτι που παραβίασε ο Πικέ. Το βίντεο της νέας συντρόφου του λοιπόν, έφερε πλήθος σχολίων εναντίον της, κατηγορώντας την για ασέβεια.

Η ίδια η Τσία πάντως, δεν έχει πάρει θέση για το θέμα, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι το βίντεο δεν αποκλείεται να είναι προϊόν μοντάζ, αφού ανέβηκε από άλλο λογαριασμό και όχι από τον επίσημο της 24χρονης φοιτήτριας στα social media και άρα, μπορεί ο ήχος να έχει προστεθεί μετά.

Δείτε το βίντεο:

Ζεράρ Πικέ: Ζει τον έρωτα του με την 23χρονη νέα σύντροφό του

Ο Ζεράρ Πικέ στη θέα της νέας του συντρόφου, της 23χρονης Κλάρα Κία Μαρτί έχει ξεχάσει και το όνομα της Σακίρα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές.

Ο ποδοσφαιριστής και η ντίβα της ποπ έβαλαν τέλος στη σχέση τους πριν μερικούς μήνες και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα αναμένεται να μπουν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους. Τη στιγμή που κάθε κίνηση των δύο γίνεται πρώτο θέμα, ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να μην κρατά πλέον κρυφό τον νέο του έρωτα.

Σύμφωνα με τους «Mamarazzis« της El Periódico, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται σχεδόν… δωρεάν πλέον για την ομάδα της καρδιάς του που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, παρακολούθησε μια συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία ήρθαν πολύ κοντά.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Δίνει τα ρέστα της η κυβέρνηση στους καταναλωτές με τιμολόγια προ κρίσης

Όλοι προαλείφονται για μελλοντικοί αρχηγοί στη ΝΔ: Τουλάχιστον 10 τρέφουν φιλοδοξίες να διαδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Έλενα Κρεμλίδου: Ποζάρει με ανοιχτά πόδια και ανεβάζει τη θερμοκρασία