Θέλει τινάξει την μπάνκα στον αέρα ο «Mr. Sirina», ο οποίος θέλει να χαρίσει στο ελληνικό κοινό των ερωτικών ταινιών μια παραγωγή με τη χολιγουντιανή ηθοποιό Άμπερ Χερντ!

Μετά την ξένη εταιρία μοντέλων που πρόσφερε στην πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ το ποσό των 8.860.000 ευρώ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, ο Έλληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Σειρηνάκης, επιχειρεί να κάνει… τη δική του επίθεση καταθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα, ο «μάγος των ερωτικών ταινιών» ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της Sirina στο twitter ότι προσφέρει στην πρωταγωνίστρια του «Aquaman», Άμπερ Χερντ, το αστρονομικό ποσό των 10.000.000 ευρώ ως αμοιβή για να ξεδιπλώσει το ερωτικό της ταμπεραμέντο μπροστά στον φακό του, προς τέρψιν του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού.

Ο «Μr Sirina», εάν προκύψει συμφωνία, δίνει και bonus στην 36χρονη σταρ και μια συλλεκτική Ford Mustang του 1967, αφήνοντας πίσω του την εταιρία Zen Models, που έκανε την αρχική πρόταση.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Ελληνα παραγωγό στον λογαριασμό της Sirina στο twitter, κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό της Αμερικανίδας ηθοποιού, προκειμένου να γίνει σε αυτήν γνωστός.

Για την ώρα η Άμπερ Χερντ δεν έχει αντιδράσει στην νέα πρόταση της χώρας μας.

Ρεύμα: Δίνει τα ρέστα της η κυβέρνηση στους καταναλωτές με τιμολόγια προ κρίσης

Όλοι προαλείφονται για μελλοντικοί αρχηγοί στη ΝΔ: Τουλάχιστον 10 τρέφουν φιλοδοξίες να διαδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Έλενα Κρεμλίδου: Ποζάρει με ανοιχτά πόδια και ανεβάζει τη θερμοκρασία