Ένα σπίτι που φέρεται να ήταν ιδιοκτησίας της Άμπερ Χερντ πωλήθηκε στην Yucca Valley, στην Καλιφόρνια.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού People, το σπίτι, έκτασης έξι στρεμμάτων, πωλήθηκε στις 18 Ιουλίου έναντι 1,05 εκατ. δολαρίων.

Το TMZ αναφέρει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού λέει ότι ήταν σε επικοινωνία με τους «ανθρώπους» της Χερντ μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Άμπερ Χερντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ

Το σπίτι συνδέθηκε για πρώτη φορά με τη 36χρονη Χερντ όταν, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης με τον Τζόνι Ντεπ, αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι εκείνη την περίοδο ήταν κάτοικος της Yucca Valley, μιας πόλης περίπου 120 μίλια ανατολικά του Λος Άντζελες.

Η ιστοσελίδα DIRT, που ασχολείται με τις κτηματομεσιτικές συναλλαγές μεγάλης περιουσίας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και επαγγελμάτων, σημειώνει ότι ενώ το όνομα της Χερντ δεν υπάρχει στο συμβόλαιο του ακινήτου, η έρευνά τους έδειξε ότι το σπίτι περιλαμβάνεται σε ένα καταπίστευμα «με σαφείς δεσμούς με τη Χερντ».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χερντ, πάντως, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στο περιοδικό People.

Η 36χρονη ηθοποιός φέρεται να αγόρασε το εν λόγω σπίτι για 570.000 δολάρια το 2019, συνεπώς βγαίνει κερδισμένη σχεδόν διπλά.

Άμπερ Χερντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως η Αμπερ Χερντ καλείται να πληρώσει το ποσό των 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, επειδή τον δυσφήμισε.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» βγήκε νικητής από την πολύκροτη δίκη, μολονότι οι ένορκοι έκριναν ότι οι δύο σταρ συκοφάντησαν ο ένας τον άλλον. Στον 58χρονο Ντεπ επιδίκασαν να πληρώσει αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

Μέσα στο σπίτι που πούλησε η Άμπερ Χερντ

Το νοτιοδυτικού τύπου εξοχικό σπίτι βρίσκεται στην κομητεία San Bernardino της Καλιφόρνιας, σε μια πανέμορφη έκταση έξι στρεμμάτων, στην έρημο Mojave.

Χτισμένο το 2015, το σπίτι έχει δάπεδα από μπετόν σε όλη την έκταση και όμορφη θέα από κάθε παράθυρο.

Άμπερ Χερντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ

Οι μπροστινές πόρτες του σπιτιού οδηγούν στο σαλόνι, εξοπλισμένο με τζάκι και μπαρ. Πίσω από το καθιστικό είναι η τραπεζαρία, που προσφέρει εκπληκτική θέα στα απόκρημνα βουνά που δεσπόζουν στον πίσω χώρο του ακινήτου.

Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί με πάγκους από γρανίτη και ένα μπαρ που βρίσκεται ανάμεσα σε πανέμορφα ξύλινα δοκάρια. Είναι διακοσμημένη με συσκευές Wolf και Miele και εντυπωσιακά ξύλινα ντουλάπια και πόρτες.

Άμπερ Χερντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ

Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο και διαθέτει συρόμενη γυάλινη πόρτα, που οδηγεί σε μια πίσω βεράντα με την ίδια βραχώδη θέα που περιβάλλει το κτήμα. Το μπάνιο έχει ένα πέτρινο ντους με δύο εισόδους και μια ενσωματωμένη μπανιέρα.

Άμπερ Χερντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ

Ενα από τα πιο ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του είναι μια ξύλινη γέφυρα, η οποία σχεδιάστηκε κατά παραγγελία από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και οδηγεί σε έναν λόφο πίσω από το σπίτι, όπου ένα κιόσκι στην πλαγιά του λόφου προσφέρει θέα σε όλη τη γειτονιά.