Μια άσχημη εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου.

Η παρουσιάστρια του «[email protected]» είπε ότι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, με τον οποίο συνεργαζόταν, την παρενόχλησε την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή.

Πιο αναλυτικά η Ελένη Χατζίδου είπε: «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον ποπό μου».

«Είσαι καλά που θα μου ζητήσει συγγνώμη; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα», σημειώνει η Ελένη Χατζίδου, απαντώντας στον Κωνσταντίνο Μίχο.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, πρόσθεσε: «Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω».

Ελένη Χατζίδου: «Έχω δεχτεί κακοποίηση από γυναίκα-μάνατζερ»

«Εγώ τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα-μάνατζερ», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η διάσημη τραγουδίστρια.

«Επειδή είχαμε συμφωνήσει να συνεργαστούμε, πίστευε ότι της ανήκω και μου φερόταν σαν να είμαι πιόνι της. Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει. Ήμουν στο εξωτερικό για μία σειρά εμφανίσεων και μου έλεγε: «Δεν θα βγεις από την πόρτα του δωματίου σου και δεν θα μιλήσεις σε κανέναν αν δεν το ξέρω εγώ».

Ένιωθα εγκλωβισμένη. Έπαιρνα τηλέφωνο τους δικούς μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το μαρτύριο και έκανα υπομονή μέχρι να γυρίσουμε πίσω. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία της ζωής μου», είχε αναφέρει η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε περισσότερα