Μεγάλη μέρα η σημερινή με πρεμιέρες σε όλα τα κανάλια για τις πρωινές εκπομπές της σεζόν. Ήδη από τις οκτώ το πρωί οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες πήραν τη θέση τους μπροστά στις κάμερες και καλωσόρισαν το κοινό με πλατιά χαμόγελα και αρκετό άγχος, όπως είναι φυσικό.

Ελεονώρα Μελέτη

Πρώτη καλημέρα από την Ελεονώρα Μελέτη και τη συχνότητα του Mega, με την αγαπημένη μας δημοσιογράφο να κάνει μία μάλλον ανατρεπτική, ενδυματολογική επιλογή και να εμφανίζεται με florals. Η Ελεονώρα αγαπά τα απλά, αυστηρά looks σε ανδρόγυνο style, αλλά φέτος έκανε τη διαφορά με ένα strapless, 50s, midi φόρεμα από τη σχεδιάστρια Lena Katsanidou, σε αποχρώσεις του ροζ, μωβ και κόκκινου. Μία διακριτική μαύρη ζώνη τόνισε τη μέση και ένα ζευγάρι platformed γόβες με μπαρέτα από την Aquazzura ολοκλήρωσαν το outfit.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Απέναντι της η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία κεφάτη είσοδο στο πλατό και καλωσόρισε τη νέα σεζόν με ένα total white look, που θυμίζει ακόμη καλοκαίρι. Μαυρισμένη και εντυπωσιακή πόνταρε σε ένα λευκό, midi φόρεμα σε stretched γραμμή, που καταλήγει σε ένα χαριτωμένο βολάν. Λεπτές τιράντες τύπου halter έδεναν στο λαιμό και διακριτικά αξεσουάρ συμπλήρωσαν το σημερινό της σύνολο, που ήταν αρκετά minimal, εκτός από τα εντυπωσιακά χρυσά mules της.

Ελένη Χατζίδου

Πρώτη φορά μας είπε σήμερα καλημέρα και η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου μέσα από τη συχνότητα του Star. Για αυτή την ειδική για εκείνη μέρα επέλεξε ένα mini, κρουαζέ φόρεμα σε bold print, με λευκό και φούξια. Η Ελένη ολοκλήρωσε το colorblocking με ένα ζευγάρι λεπτεπίλεπτα strappy πέδιλα σε μωβ χρώμα. Έχοντας χρησιμοποιήσει τόσο έντονα χρώματα σε ρούχα και παπούτσια, τα αξεσουάρ ήταν σχεδόν ανύπαρκτα για την Ελένη, που θέλησε να κρατήσει τις ισορροπίες και τα κατάφερε.

Κατερίνα Καινούργιου

Η απόλυτη «βασίλισσα» των πρωινών εκπομπών, Κατερίνα Καινούργιου, επιστράτευσε την αγαπημένη της σχεδιάστρια Maria Konidi, για το look της πρεμιέρας της, η οποία είχε επιμεληθεί και το πορτοκαλί φόρεμα της Κατερίνας, όταν έγινε κουμπάρα τον προηγούμενο μήνα. Σήμερα το mini λευκό της φόρεμα σε στυλ lingerie, αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της και η Κατερίνα επέλεξε να μην φορέσει άλλα αξεσουάρ πέρα από ένα μεγάλο μεταγιόν, με μπλε λεπτομέρειες. Τα platformed, λευκά αγαπημένα πέδιλα της Κατερίνας είναι από το Δούκα Χατζηδούκα.

Δανάη Μπάρκα


Η Δανάη Μπάρκα έκανε σήμερα ίσως το καλύτερο premier look της μέχρι τώρα. Με ένα κατακόκκινο, matching σύνολο με wide leg παντελόνι και ασορτί πουκάμισο από τον Στέλιο Κουδουνάρη, η Δανάη ας είπε καλημέρα με το -επίσης- κόκκινο κραγιόν της. Τα λευκά platformed πέδιλα της από τον Tsakiris Mallas έσπασαν το όλο κόκκινο «τοπίο» και έδωσαν ένα πιο casual τόνο στο πρωινό της σύνολο. Ήταν ένα body positivity ίνδανλμα και σήμερα!

Δίπλα της, η Δέσποινα Καμπούρη με matching, Ralph Lauren set σε pastel mint απόχρωση, με midi, πλισέ, ασύμμετρη φούστα και satin cami top. Τα πέδιλα της κινήθηκαν στο ίδιο στυλ, με minimal λουράκια.

Δούκισσα Νομικού

Η παρθενική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα έγινε με εδώ με λευκό, ένα χρώμα που πρωταγωνίστησε σήμερα. Η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο, πρωτοτύπισε και δεν επέλεξε φόρεμα, αλλά μία ολόσωμη φόρμα από τη Celia Kritharioti, με strapless, ανάγλυφο μπούστο και wide leg γραμμή. Με τα μαλλιά της χτενισμένα σε κύματα, αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, λευκές, pointe γόβες, χωρίς να συμπεριλάβει κάποιο άλλο αξεσουάρ στο σημερινό της outfit.

Διαβάστε ακόμη: