Για τη Δανάη Μπάρκα και τη συνεργασία μαζί της, μεταξύ άλλων, μίλησε ο Τίμος Ζαχαράτος, ο νέος μάγειρας του «Πάμε Δανάη».

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση, με τον Τίμο Ζαχαράτο να προβαίνει σε κάποιες νέες δηλώσεις για την ηθοποιό και παρουσιάστρια στο «Mega Καλημέρα».

«Η μαμά μου εγκρίνει τη Δανάη Μπάρκα για νύφη!»

Μιλώντας για τη Δανάη Μπάρκα, ο γνωστός μάγειρας είπε λοιπόν, πως «σιγά σιγά θα το πάρω το κορίτσι. Το προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, σιγά σιγά, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας».

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό με αλάτι.

«Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω: Μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο. Και το πήρα.

«Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με τη Δανάη, την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει. Αν είναι καλή η γυναίκα, πάντα εγκρίνει η μητέρα μου…», εξέφρασε από την πλευρά του.

Επίσης, τόνισε πως «δεν με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που έχω ξεχωρίσει σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον».

Παράλληλα, θέλησε να τονίσει πως «σαν κοπέλα έχει στοιχεία που θα μου αρέσουν. Εντάξει κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά δεν ξέρεις ποτέ που θα βγει».

«Η ιδανική γυναίκα για εμένα είναι σαν την μαγειρική…»

Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος που βλέπουμε φέτος στις οθόνες μας από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια που εργαζόταν ως μάγειρας στο Παρίσι, έμενε για πολύ καιρό σε ένα σπίτι 7 τετραγωνικών, ενώ πολλές φορές δεν είχε λεφτά ούτε για να αγοράσει φαγητό.

«Δεν με ένοιαζε όμως, αυτή είναι η ζωή του μάγειρα, ξέρεις ότι μπορεί να μην έχεις λεφτά να φας, έχει κάθε μέρα bullying αλλά σημασία έχει το όνειρό σου» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο 31χρονος σεφ δήλωσε ότι είναι πολύ νέος ακόμα για να σκέφτεται τον γάμο, αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα ήθελε να παντρευτεί.

«Η ιδανική γυναίκα για εμένα είναι σαν την μαγειρική. Πρέπει να έχει χρώμα, άρωμα και ένταση».