Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Θεωρώ ότι όλα είναι θετικά, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά θα σκέφτομαι ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μείνουμε όπως είμαστε και του χρόνου, αλλά δεν είμαι εγώ που θα κρίνω».

Έπειτα, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε τα εξής: «Αν μου έλεγαν την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση να τραγουδήσω, θα τους έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να δουλέψω. Με τι ψυχολογία να πας να τραγουδήσεις; Από την άλλη ο καθένας διαχειρίζεται το πένθος του διαφορετικά. Εγώ για παράδειγμα όταν σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, το πρώτο Σάββατο που μου είπαν να πάω να τραγουδήσω, προσπάθησα να το αλλάξω. Παρακάλεσα αλλά πήγα τελικά τραγούδησα.

Άκουσα πάρα πολλά για αυτό για το ότι δούλεψα μια τέτοια μέρα. Η ψυχούλα μου το ξέρει. Μην κρίνουμε, μη γινόμαστε δικαστές, γιατί πάλι χάνουμε την ουσία. Η Πάολα επέλεξε να δουλέψει, είναι μια καλλιτέχνιδα που ξέρουμε ότι βοηθάει τον κόσμο. Είναι τέτοιος άνθρωπος».

Διαβάστε περισσότερα