Ξεκινάω την στήλη με 2 πολύ σοβαρές περιπτώσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από επώνυμους επιχειρηματίες με τις οποίες ασχολείται η Ανεξάρτητη Αρχή η οποία υπό τον εξαιρετικό δικαστικό κ. Βουρλιώτη παράγει πραγματικά πολύτιμο έργο κατά της διαφθοράς!

Μου λένε λοιπόν οι πηγές μου, που είναι πάντα έγκυρες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ότι για πολύ γνωστό και προβεβλημένο επιχειρηματία που ενασχολείται με πλήθος δραστηριοτήτων έχει σχηματισθεί ογκωδέστατος φάκελος!

Ήδη η Ανεξάρτητη Αρχή μετά την πρώτη σχετική έρευνα από τους υπηρεσιακούς που έχουν χρεωθεί την υπόθεση, την έστειλε στον ΣΔΟΕ προκειμένου να εμπλουτιστούν τα ευρήματα.

Οι πληροφορίες λένε πως μόλις επιστραφεί ο φάκελος από την φορολογική ελεγκτική αρχή, θα σταλεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω!

Ο γνωστός επιχειρηματίας βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπαθεί να την μπλοκάρει με παρεμβάσεις άνωθεν!

Αυτά προς το παρόν! Την υπόθεση την παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε …

Ξέπλυμα: Υπόθεση Νο2

Η Αρχή για το ξέπλυμα έχει κάνει φύλλο και φτερό τις δραστηριότητες, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και όλες τις συναλλαγές, προσωπικές και εταιρικές, ανερχόμενου και επιθετικού επιχειρηματία, που επίσης ενασχολείται με πλήθος ιδιότυπων δραστηριοτήτων!

Οι υπηρεσιακοί που ενασχολούνται με την υπόθεση ανακάλυψαν «σημεία και τέρατα», σε βαθμό που ενεργοποιήθηκαν άμεσα όλες οι διαδικασίες και ήδη δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του επιχειρηματία, καθώς επίσης και το υπερπολυτελές σκάφος που διατηρούσε!

Επιπροσθέτως από την έρευνα προκύπτει ότι σε πλήθος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων χρησιμοποιούσε «μπροστινούς»!

Για γέλια και για κλάματα: οι κασέτες μαϊμού με τους 2 υπουργούς! Ο ένας τα παίρνει και ο άλλος τον παίρνει! Ντροπή!

Για γέλια και για κλάματα είναι όλες αυτές οι ευφάνταστες ιστορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα από τους γνωστούς – αγνώστους νταραβεριτζήδες ότι δήθεν κυκλοφορούν κασέτες με οπτικό και ηχητικό περιεχόμενο για δύο υπουργούς, εκ των οποίων ο ένας δήθεν πήγαινε στη Λάρισα να τα αρπάξει (φάκελο με λεφτά) και ο άλλος σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστείων για να τον (!!!) αρπάξει!

Όπως αντιλαμβάνεστε το επίπεδο της πολιτικής ζωής έχει πέσει πολύ χαμηλά σε βαθμό που ο κάθε μυθομανής και μυθοπλάστης, μπορεί να κατασκευάζει απίθανες ιστορίες και να τις διαρρέει ως αληθινές και να γίνεται πιστευτός!

Διαβάστε ακόμη: