Μολονότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας υπήρχε συμφωνία μεταξύ Θόδωρου Αγγελοπούλου και Νίκου Μουνδρέα για την αγορά από τον τελευταίο των δικαιωμάτων συμμετοχής στην αύξηση και του πακέτου μετοχών που κατείχε στην Παγκρήτια ο σύζυγος της Γιάννας, περίπου το 10% συνολικά περιλαμβανομένου και του ποσοστού του Αγγελοπούλου στο fund Lyktos, τελικά το ντηλ χάλασε, ο Μουνδρέας δεν συμμετείχε στην αύξηση παρά μόνο με το ποσόν που είχε καταβάλει στις προεγγραφές το οποίο προσδιορίζεται γύρω στα 3-4 εκατ. ευρώ. Και το οποίο όπως μαθαίνω θα ζητήσει να πάρει πίσω αν η αύξηση αποτύχει!

Ο λόγος που ο Μουνδρέας χάλασε τελικά ένα συμφωνημένο ντηλ ήταν γιατί πληροφορήθηκε ότι ο Μιχάλης Σάλλας δεν θα έμπαινε στην αύξηση!

Έτσι, έκανε πίσω, μολονότι την συμφωνία την είχαν κυρώσει οι κυρίες Έλλη Στάη και Γιάννα Αγγελοπούλου! Σιγά μην τον είχε πείσει τον Μουνδρέα ο Μίμης!

Ένας είναι ο Μίμης του τραπεζικού συστήματος. Ο άλλος, είναι ο Μίμης των δικαστικών συστημάτων! Τόχει το όνομα βλέπετε…

Στο δια ταύτα, ο Θόδωρος έμεινε με τα δικαιώματα και τις μετοχές στο χέρι! Άλλη μια μεγάλη επιχειρηματική και τραπεζική (μετά την UBS) επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη: