Εξαφανισμένη είναι αυτές τις μέρες η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, όπως μου μεταφέρουν εργαζόμενοι στην επιχείρηση, καθώς για 5η συνεχή εβδομάδα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των συλλόγων εργαζομένων, που περιλαμβάνουν και καταλήψεις!

Οι εργαζόμενοι, πέραν όλων των άλλων δικαίων αιτημάτων τους, ζητούν να εφαρμοσθεί η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και του ΣτΕ βάσει της οποίας η ΕΥΔΑΠ πρέπει να διατηρήσει τον κρατικό της χαρακτήρα και να περάσει απευθείας υπό τον έλεγχο του Δημοσίου και όχι υπό το Υπερταμείο για να την διοικήσει με τους αρεστούς του και να την ξεπουλήσει!

Το γεγονός είναι πως την ώρα τούτη η κυβέρνηση δια μέσω πρωτοκλασάτων υπουργών της επιδεικνύει μια πρωτοφανή ασέβεια προς τον θεσμό της Δικαιοσύνης, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικράτειας, ενέργεια που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί καξ ως θεσμική εκτροπή!

Επί της ουσίας τώρα: πού εξαφανίστηκε ο Σαχίνης;

Και η διοίκηση του; Και αλήθεια, τι κάνουν τα ακριβοπληρωμένα Σεραφείμ της επικοινωνίας και του δημοσιογραφικού – και όχι μόνο- νταραβεριού;

Διαβάστε ακόμη: