Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, όχι ο αυθεντικός αλλά του Υπερταμείου, είχε δεχθεί καταγγελίες για τον Κωνσταντόπουλο των ΕΛΤΑ, που συνδέθηκε με την υπόθεση Πάτση και ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν το έπραξε λόγω παρεμβάσεων όπως φημολογείται αλλά και γιατί τον πρόλαβαν οι εξελίξεις!

Και τώρα τρέχει και δεν φτάνει να προλάβει τις καταστάσεις, ως καθ ύλην αρμόδιος για τα ΕΛΤΑ τα οποία υπάγονται στην ΕΕΣΥΠ!

Καλώς ή κακώς ο Δημητριάδης (όχι ο original) φέρει το βάρος της πολιτικής – και όχι μόνο- ευθύνης ως προϊσταμένη αρχή, για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Κωνσταντόπουλου, Μπαλούρδου και λοιπών δυνάμεων!

Υπό την έννοια αυτή, η θέση του αρχίζει να διαφαίνεται επισφαλής!

Και δεν τον σώζουν ούτε croque Madame , ούτε croque Monsieur!

Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι η υπόθεση Κωνσταντόπουλου δεν φαίνεται να είναι η μόνη για την οποία ο Δημητριάδης που τρώει croque Madame κάθε πρωί στο πρώην Zonars στη Βουκουρεστίου έχει δεχθεί καταγγελίες και ως συνήθως, μέσα στην ένοχη ανοχή του, τις έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Δημητριάδης (ο ιμιτασιόν) έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Σαχίνη, για τα έργα και τις ημέρες του οποίου ωρύονται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση που ήδη πραγματοποιούν τέταρτη εβδομάδα κινητοποιήσεων και καταλήψεων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, όπου σε κάθε παρουσία του ο «τεχνοκράτης του γλυκού νερού» Σαχίνης γιουχάρεται από το σύνολο του παρευρισκόμενου προσωπικού!

Οι σύλλογοι των εργαζομένων φέρονται να έχουν προβεί σε καταγγελίες προς τον Δημητριάδη του Υπερταμείου για κατασπατάληση χρημάτων της ΕΥΔΑΠ σε πρόσληψη συμβούλων, καθώς και για ένα ιλιγγιώδες μπάτζετ διαφημιστικής προβολής της τάξης του 1 εκατ. ευρώ που μοιράστηκε όπως καταγγέλλουν σε «ημέτερα» media για να εξασφαλιστεί η σιωπή για την θλιβερή εικόνα της επιχείρησης, που έδινε μέρισμα και επιστροφή κεφαλαίου σε κερδοσκόπους μετόχους τύπου Πόλσον χωρίς να έχει κέρδη και που κόβει το νερό στους φουκαράδες μεροκαματιάρηδες που έχει ισοπεδώσει η κρίση για 100 ευρώ!

Παράλληλα η Δικαιοσύνη διερευνά το μείζον σκάνδαλο με τις εισπρακτικές εταιρίες, τον διαγωνισμό της Ψυττάλειας καθώς και τους «ημέτερους» δικηγόρους με τις υπέρογκες αμοιβές για «μαϊμού εισπράξεις, όπως καταγγέλλεται!

Ποιος ή ποια λοιπόν κρατάει τον Σαχίνη στη θέση του και ακούγεται ότι παρεμβαίνει στον ιμιτασιόν Δημητριάδη για να μην τον αποπέμψει;

Διαβάστε ακόμη: