Το σήριαλ με την επόμενη ομάδα του Ντανιέλ Μαντσίνι φτάνει στα τελευταία του επεισόδια! Κι αυτό αφού όπως μεταφέρθηκε στην στήλη το αργότερο μέχρι τις 23 Ιανουαρίου ο Αργεντινός θα έχει… χαιρετήσει στον Άρη!!

Η πληροφορία δόθηκε στην στήλη από… χέρι αξιόπιστο, που ήταν και κατηγορηματικός πως το deal έχει φτάσει στο 90% για να ολοκληρωθεί. Ουσιαστικά πως μετράει αντίστροφα. Με τον Μαντσίνι να πωλείται εντός 10ημέρου! Τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού βάλτε… τριπλή παραλλαγή μέχρι και… ανατροπή!


Σύμφωνα με την ίδια πηγή μόνο τυχαίο δεν είναι πως το τελευταίο 24ωρο εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και για συγκεκριμένο “αντι- Μαντσίνι” από Ισπανία μεριά. Εκεί που το προηγούμενο διάστημα είχε παγώσει το θέμα απόκτησης εξτρέμ απο τον Άρη…

Ο λόγος για τον Aϊτόρ Γκαρσία, τον 28χρονο Ισπανό εξτρέμ της Σπόρτινγκ Χιχόν, που αγωνίζεται φέτος στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν και έχει συμβόλαιο μαζί της ως τον Ιούνιο!

Η προεργασία από πλευράς Άρη με τον συγκεκριμένο παίκτη είχε γίνει από τον Δεκέμβριο αλλά κάπου πάγωσε λόγω των εξελίξεων με… Μαντσίνι!! Όπως λένε στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες ο Άρης επέστρεψε για τον Αϊτόρ Γκαρσία και προχωράει την υπόθεσή του αφού … ξεμπλόκαρε αυτή της πώλησης του Αργεντινού εξτρεμ.

Λεπτομέρεια : ο Αϊτόρ Γκαρσία φέρεται να έχει ήδη δεχτεί την προσφορά του Άρη ενώ τον …πιέζει και ο φίλος του Μανού Γκαρσία, που έχει γίνει κάτοικος του “Βικελίδης”


O Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Φώτη Ιωαννίδη με περισσότερα χρήματα από όσα πλήρωσε για να πάρει τον Σπόραρ από την Σπόρτινγκ, παρότι ο διεθνής Έλληνας φορ στην ιεραρχία του Γιοβάνοβιτς είναι αναπληρωματικός του διεθνή Σλοβένου!

Οι “πράσινοι” στις κρούσεις που τους έχουν ήδη γίνει για τον Ιωαννίδη, δεν πέφτουν κάτω απο τα 5.000.000 ευρώ!! Ο 23χρονος στράικερ, με το 1.200.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, τους Τζόλε/Νινιάδη ατζέντηδες και τον Ίλια Ιβιτς να boostάρει, απο ότι φαίνεται έχει μεγάλη πέραση σε κλαμπ του MLS.

Τον περασμένο Γενάρη τον ήθελαν στην Σάρλοτ ενώ τώρα ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον απο την Μινεσότα (παρεμπιπτόντως η τελευταία ασχολείται και με τις υποθέσεις του Ουί Τζό Χουάνγκ του Ολυμπιακού αλλά και του συμπατριώτη του Τσό, που “κοιτάνε” οι “ερυθρόλευκοι”).

Η τελευταία ενημέρωση θέλει τον Ιωαννίδη να αρέσει στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα ο τεχνικός της διευθυντής, Κάρλος Μποκανέγκρα, να τον έχει ξεχωρίσει και να ετοιμάζει κίνηση.

Όσον αφορά στην “κοστολόγηση” του Ιωαννίδη από πλευράς Παναθηναϊκού, η έμπειρη πιάτσα εκτιμάει πως τα plus 5 εκατ. είναι περισσότερο για να… κόψουν αντίδραση αφού και με ποσό κοντά στα 3.000.000 συν μπόνους στόχων θα τον έδινε.


Η κίνηση της Λουντογκόρετς να πάρει “10άρι”, θέση στην οποία αγωνίζεται ο Κάουλι Ολιβέϊρα που θέλει ο Παναθηναϊκός αλλά δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό με τους Βούλγαρους, άνοιξε ξανά το θέμα απόκτησης του Βραζιλιάνου απο τους “πράσινους”.

Ο Βισέντε Ταμπόρντα είναι ένας 21χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, προϊόν της Μπόκα Τζούνιορς, που είναι δανεικός μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2023 στην Πλατένσε. Η Λουντογκόρετς φέρεται να έχει βρει άκρη να διακόψει τον δανεισμό του και να τον αποκτήσει απο τους “xeneizes” με συνιδιοκτησία. Και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Κάουλι, που είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι θα πουληθεί (έχει μάρκετ).

Πάμε τώρα στην ερμηνεία αυτής της κίνησης, από πλευράς του βουλγάρικου κλαμπ. Ο Κάουλι είναι ένας παίκτης για τον οποίο, όπως έμαθε η στήλη, την δεδομένη στιγμή έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του εκτός του Παναθηναϊκού, η Αλ Ουάχντα, η Σεούλ, η Μίντιλαντ και μια τουρκική ομάδα. Με την Λουντογκόρετς να μην πέφτει κάτω απο τα 2.500.000 ευρώ που είναι και το buy out.

Τι μπορεί να δίνει νέες ελπίδες στον Παναθηναϊκό; Πως το μανατζερικό υπόβαθρο πίσω από την υπόθεση του Ταμπόρντα (δηλαδή του “αντί – Κάουλι” κατά κάποιο τρόπο) είναι ελληνο-αργεντινικό. Με σχέση με τους “πράσινους”…

Διαβάστε ακόμη: