Η Πενέλοπε Κρουζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αισθησιακή φωτογραφία, στην οποία πόζαρε φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της και ένα σακάκι.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γοητευτικές γυναίκες του κόσμου, προκάλεσε την έκπληξη των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι θαύμασαν την ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της 48χρονης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγο καιρό αφότου η ίδια πόζαρε τόπλες στον φωτογραφικό φακό έχοντας καλύψει μέρος των γλουτών της με ένα λευκό σορτσάκι.

Αυτή τη φορά όμως η Κρουζ, φόρεσε μαύρα εσώρουχα, ένα καλσόν, ένα δερμάτινο τζάκετ και κοίταξε προκλητικά τον φακό, τη στιγμή που τα  δάχτυλά της «μπλέκονταν» ανάμεσα στο κάτω μέρος του εσωρούχου της. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός πόζαρε για τις ανάγκες του εξωφύλλου του ισπανικού τεύχους του περιοδικού Dust.

«Καλύτερη από κάθε 20χρονη», «Καμία πιο όμορφη από σένα», «Αυτή η φωτογραφία είναι εκπληκτική» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έσπευσαν να αφήσουν οι θαυμαστές της, κάτω από τη φωτογραφία της.

Διαβάστε ακόμη: