Βασίλης Κικίλιας και Μαξίμου δεν διάγουν και τις καλύτερες στιγμές τους. Ο Βασιλάκης, μετρ των τηλεοπτικών εμφανίσεων, ξαφνικά εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Στο show της παραλαβής των εμβολίων δεν έδωσε το παρών ενώ παντού μπάλα έπαιζε η Κοντοζαμάνης! Λέγεται μάλιστα στην πολιτική πιάτσα ότι στο …Μαξίμου δεν εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Κικίλια, όπως και εκείνος άλλωστε… Και οι κριτικές του έχουν φτάσει στα αυτιά του Κυριάκου!
Βαρύ κλίμα επικρατεί και για τον Αδωνι. Το βατερλό με τα ναυπηγεία και οι εξαγγελίες φούμαρα έχουν ενοχλήσει τα υψηλά δώματα του Μαξίμου και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη εικόνα του. Στο περιβάλλον του πρωθυπουργού του χρεώνουν πολλά, από αδυναμία προώθησης επενδυτικών πλάνων μέχρι ότι χώνει τη μύτη του παντού! Οποία πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω λένε με νόημα…
Την ίδια ώρα εξαιρετικά ανεβασμένος θεωρείται ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος επιφορτίστηκε το βαρύ έργο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων αποστασιοποίησης εν μέσω Χριστουγέννων και επικείμενης πρωτοχρονιάς.
Η εικόνα δείχνει επιτυχής και το αποτέλεσμα αυτό ανεβάζει τις μετοχές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ενόψει ανασχηματισμού.
Σε αντίθεση με τον Χαρδαλιά στον οποίο καταλογίζουν λαϊκισμό, επιδειξιομανία και τάσεις υπερβάλλουσας προβολής από τα ΜΜΕ! Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως το αστέρι του Χαρδαλιά δύει…