Δύο πολύ γνωστοί εφοπλιστές και ένας επώνυμος – και ανερχόμενος- επιχειρηματίας, φέρονται να εμπλέκονται ενεργά στην υπόθεση της παραχώρησης «Δικαιώματος Επιφανείας» (τι εφεύρημα και αυτό !!!) έκτασης – φιλέτο 44.989 τ.μ. στην Βουλιαγμένη, ατακτοποίητης πολεοδομικά, που βγαίνει σε διαδικασία εκποίησης από την Ιερά Μονή Πετράκη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!

Πρόκειται για την περίφημη υπόθεση real estate αλά «Μαύρα Ράσα»,στο «Μεγάλο Καβούρι» γνωστή και ως «Ιερό Νταραβέρι», που επί της ουσίας αποτελεί θλιβερή συνέχεια του δυσώδους και σκανδαλώδους δήθεν διαγωνισμού για το Ορφανοτροφείο στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, όπου και πάλι ενεπλάκησαν ο περίφημος εφοπλιστής με τις δικαστικές περιπέτειες στο real estate, καθώς και ο γνωστός στην πιάτσα ως «Ανιψιός» αλλά και γνωστά εβραϊκά συμφέροντα!

Επί του προκειμένου, ο εν λόγω εφοπλιστής με εξειδίκευση στην εκκλησιαστική περιουσία, αφού τον εγκατέλειψαν οι Εβραίοι, «έριξε δίχτυα» σε άλλον πασίγνωστο εφοπλιστή καθώς και σε ανερχόμενο επιχειρηματία, που εσχάτως έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επιτυχίες στην επιχειρηματική και χρηματιστηριακή σκηνή!

Θα «τσιμπήσουν» άραγε στο κόλπο με το «Ιερό Νταραβέρι» ή μόλις συνειδητοποιήσουν ότι η υπόθεση μπάζει από παντού, θα …κόψουν λάσπη;

Για την ιστορία η ημερομηνία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Ιερά Μονή Πετράκη για την εν λόγω μυθική έκταση που αν ήταν τακτοποιημένη πολεοδομικά θα αποτιμάτο πέριξ των 200 εκατ. ευρώ (και κάποιοι πάνε να την υφαρπάξουν με 4.000 ευρώ τον μήνα), εκπνέει στις 31 Μαΐου!

Διαβάστε ακόμη: