search

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζιλιέτ Μπινός: «Έχω ερωτευτεί δύο άντρες ταυτόχρονα, είναι αβάσταχτο»

«Ερωτεύτηκα δύο άντρες όταν ήμουν στα είκοσι μου. Ήταν αβάσταχτο. Πραγματικά, αβάσταχτο» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Ζιλιέτ Μπινός: «Έχω ερωτευτεί δύο άντρες ταυτόχρονα, είναι αβάσταχτο»

Η Ζιλιέτ Μπινός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Both Sides of the Blade» και η ηθοποιός τυχαίνει να ταυτίζεται με μία αληθινή ιστορία από τη ζωή της.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Σάρα, μια ραδιοφωνική παραγωγό που είναι σε σχέση με τον Ζαν, έναν παίκτη του ράγκμπι, αλλά όταν έρχεται ο Φρανσουά από το παρελθόν της δεν μπορεί να τού αντισταθεί.

Με αφορμή το κινηματογραφικό αυτό ερωτικό τρίγωνο, η 58χρονη εξομολογήθηκε πως αυτό είναι κάτι που της έχει συμβεί στην πραγματικότητα και ήταν αβάσταχτο. «Ερωτεύτηκα δύο άντρες όταν ήμουν στα είκοσι μου. Ήταν αβάσταχτο. Πραγματικά, αβάσταχτο» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Oι νέες ταινίες της εβδομάδας, 08-14 Σεπτεμβρίου

Σχολιάζοντας την ταινία η Γαλλίδα σταρ τόνισε ότι: «Είναι ένα τρίγωνο που δεν μπορεί να διατηρηθεί αφού όλοι αισθάνονται πληγωμένοι. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν. Εγώ δεν μπορούσα. Είναι μια καταστροφική κατάσταση και χρειάζεται σθένος. Έτσι, ναι κατάλαβα απόλυτα τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια κατάσταση. Ήταν επώδυνο για όλους μας, αλλά δεν μπορείς να το σταματήσεις, γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σα να στέκεσαι μπροστά σε έναν δράκο και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις».

Κινηματογραφικό φθινόπωρο: Ποιες ταινίες περιμένουμε

Όσο για τον λόγο που δεν μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο άντρες στη ζωής της, η ίδια απάντησε: «Γιατί αγαπάμε με διαφορετικούς τρόπους, αν μου επιτρέπετε να πω. Αφορά μια εσωτερική σου ανάγκη. Όταν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, δεν καταλαβαίνεις γιατί σού συμβαίνει»

Στο τέλος αποκάλυψε και πώς βγήκε από τη δύσκολη κατάσταση. «Χώρισα με τον έναν άντρα από ενοχή και έπειτα σταμάτησε η σχέση μου και με τον άλλο μετά από λίγο. Πιστεύω ότι έπρεπε να καταστρέψω κάπως τη σχέση. Ήταν σαν να την απομάκρυνα. Δεν ξέρω, δεν είναι κάτι που αφορά τη λογική όλο αυτό. Όλοι έχουμε αντιφάσεις. Όπως όταν ερωτεύεσαι κάποιον, και μετά γίνεται εχθρός σου» είπε.

Διαβάστε ακόμη: