Αρχές φθινοπώρου και οι μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές επιστρέφουν στα σινεμά. Η ταινία που όλοι περιμένουν από τις νέες ταινίες της εβδομάδας είναι το  «Ticket to Paradise» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τζορτζ Κλούνει να αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο και ένα κινηματογραφικό reunion.

Οι φανατικοί σινεφίλ θα έχουν τη χαρά να δουν τα «Εγκλήματα του Μέλλοντος» του David Cronenberg, μία ταινία που υπήρξε επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ των Καννών 2022.

Ας δούμε τις νέες ταινίες της εβδομάδας: 

1. Εισιτήριο για τον παράδεισο

Υπόθεση: Δυο πρώην ερωτικοί σύντροφοι αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι και να παντρευτεί έναν άνδρα που γνώρισε στο Μπαλί.

2. Εγκλήματα του μέλλοντος

Υπόθεση: Καθώς τα ανθρώπινα είδη προσαρμόζονται σε ένα συνθετικό περιβάλλον, το σώμα υποβάλλεται σε νέες μεταμορφώσεις και μεταλλάξεις. Ο Saul ένας διάσημος performer, μαζί με την παρτενέρ του Caprice, προβάλλει δημόσια την μεταμόρφωση των οργάνων του σε avant garde παραστάσεις. Η Timlin μια αστυνομική ερευνήτρια, παρακολουθεί εμμονικά τις κινήσεις τους όταν μια μυστηριώδης ομάδα αποκαλύπτεται. Η αποστολή τους, να χρησιμοποιήσουν την φήμη του Saul προς την επόμενη φάση την ανθρώπινης εξέλιξης.

3. Όλα πήγαν καλά

Υπόθεση: την ηλικία των 85 ο πατέρας της Εμμανουέλ μπαίνει στο νοσοκομείο μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν «ξυπνάει», αυτός ο δυναμικός και γεμάτος ενδιαφέροντα και αγάπη για την ζωή άνθρωπος, που εξαρτάται πλέον από άλλους ζητάει από την κόρη του να τον βοηθήσει να πεθάνει.

4. Ο τυφλός που ήθελε να δει τον Τιτανικό

Υπόθεση: Ένα απαράμιλλο επίτευγμα κινηματογράφησης που δίνει άλλη έννοια στην ταινία δράσης, μια περιπέτεια γυρισμένη από τη σκοπιά ενός τυφλού ανθρώπου με πείσμα ικανό να αλλάξει τη μοίρα του δικού του Τιτανικού, να προσπεράσει τα παγόβουνα και να οδηγηθεί στη λύτρωση, πλάι στη δική του αγαπημένη.

5. Χάρηκα που σας γνώρισα

Υπόθεση: Ο Πολ, ένας 45χρονος εισοδηματίας, ερωτεύεται την Άβα, μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Αποφασίζει να την παντρευτεί, αλλά η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να αποδείξει ότι η Άβα απατά τον γιο της. Μια απολαυστική κωμωδία από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Το Κορίτσι της Επανάστασης», με πρωταγωνίστρια, στο ρόλο της κακιάς πεθεράς, την υπέροχη Ζοσιάν Μπαλασκό.

6. Νεαροί Εραστές

Υπόθεση: Η κομψή, συνταξιούχος αρχιτέκτονας Σόνα, συναντιέται με τον Πιερ, έναν παντρεμένο γιατρό γύρω στα 40, ο οποίος της είχε κάνει αρχικά εντύπωση σε μια σύντομη συνάντησή τους προ 15 ετών. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και ξεκινούν έναν παθιασμένο δεσμό. Ενώ η οικογενειακή ζωή του Πιερ σύντομα ανατρέπεται – με τη γυναίκα του να δυσπιστεί για τη διαφορά ηλικίας – η Σόνα παλεύει με αισθήματα που πίστευε ότι ανήκαν οριστικά στο παρελθόν και την υπόσχεση του τι μπορεί να απομείνει…

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 8/9 σε ένα σινεμά δίπλα σου!

Διαβάστε ακόμη: