Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς σε μία απολαυστική συνέντευξη στους New York Times αποκάλυψαν πολλά μυστικά από τα γυρίσματα της τελευταίας τους ταινίας «Ticket to Paradise» σε σενάριο Όλ Πάρκερ.

«Η ταινία γράφτηκε ξεκάθαρα για την Τζούλια και εμένα», είπε ο Κλούνεϊ. «Τα ονόματα των χαρακτήρων ήταν αρχικά Τζώρτζια και Τζούλιαν. Δεν είχα συμμετάσχει σε ρομαντική κωμωδία από την κυκλοφορία της ταινίας “One Fine Day”, δεν έχω επιτύχει τόσο όσο η Τζούλια σε αυτό τον τομέα – αλλά διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα: “αν η Τζούλια θα το κάνει, νομίζω πως αυτό θα είναι διασκεδαστικό”».

Οσο για το μοναδικό φιλί της ταινίας ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι «χρειάστηκαν 80 λήψεις. Έπρεπε να το κάνουμε σωστά». «Εβδομήντα εννέα λήψεις με εμάς να γελάμε και μετά η μία λήψη με εμάς να φιλιόμαστε», πρόσθεσε η Ρόμπερτς. «Είχε νόημα να κάνω την ταινία μόνο με τον Τζορτζ, με βάση τη χημεία μας. Έχουμε ένα είδος φιλίας που ο κόσμος γνωρίζει ενώ στην ταινία υποδυόμαστε το διαζευγμένο ζευγάρι».

Τζούλια Ρόμπερτς: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση»

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων η Τζούλια Ρόμπερτς έμενε μόνη της σε ένα σπίτι, ενώ πολύ κοντά της βρίσκονταν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ με τα παιδιά τους.

«Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια πουλιά, και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς κάτω από την Αμάλ, εμένα και τα παιδιά», εξήγησε ο Κλούνεϊ. «Έβγαινα νωρίς το πρωί και έλεγα «κρα-κρα» και η Τζούλια έβγαινε και έλεγε «κρα-κρα». Και μετά της πηγαίναμε ένα φλιτζάνι καφέ. Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Τότε, η Τζούλια Ρόμπερτς είπε: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών».

Η σταρ περιέγραψε ότι την πρώτη φορά που έφτασαν στην Αυστραλία ήταν όλοι σε καραντίνα και όπως λέει την 11η ημέρα «ήμουν λίγο: “Ποια είμαι; Ποια είμαι; Πού είμαι; Τι είναι αυτό το δωμάτιο από το οποίο δεν φεύγω; ”. Είναι αστείο.

Δεν τα είχα προβλέψει πραγματικά όλα αυτά».

Εκείνη τη στιγμή της συνέντευξης, ο Κλούνεϊ «πετάχτηκε» και είπε: «Γι’ αυτό εφηύραν το αλκοόλ».

«Ή τα μπισκότα σοκολάτας», απάντησε η Τζούλια Ρόμπερτς.