Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, σε σοβαρή κατάστασησυνεχίζει να νοσηλεύεται η 21χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε στο τρενάκι του Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, παραμένει τόσο η 22χρονη, η οποία έχει υποστεί διάσειση, όσο και ο 24χρονος που φέρει κακώσεις στη σπλήνα.

Παράλληλα, το σοβαρό ατύχημα προκαλεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της μοιραίας πρόσκρουσης.

Οι συγγενείς των τραυματιών κάνουν λόγο για εκτροχιασμό εξαιτίας της χαμηλής στάθμης του νερού στο σημείο τερματισμού.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απαντά πως το τρενάκι δεν εκτροχιάστηκε, ενώ τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλούς λειτουργίας του παιχνιδιού La Isla.

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές που έδωσαν για το ατύχημα κάποιοι από τους τραυματίες, η στάθμη του νερού που φρενάρει το βαγόνι δεν ήταν επαρκής με αποτέλεσμα αυτό να εκτροχιαστεί και οι επιβαίνοντες να εκσφενδονιστούν στους θάμνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντλία που ρυθμίζει τη στάθμη του νερού στο συγκεκριμένο σημείο δεν λειτούργησε κι έτσι προκλήθηκε το ατύχημα.

Το Allou Fun Park, ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες δεν επιβεβαιώνει τον εκτροχιασμό του βαγονιού και ξεκαθαρίζει πως στο La Isla τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

«Φως» στα αίτια της μοιραίας πρόσκρουσης αναμένεται να δώσει το πόρισμα του πραγματογνώμονα ο οποίος θα οριστεί σήμερα, Πέμπτη.

Ο πραγματογνώμονας θα βρεθεί στο σημείο για αυτοψία και με την έκθεση του θα ξεκαθαριστούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι καταθέσεις των τραυματιών στο Αστυνομικό Τμήμα του Ρέντη καθώς και οι γνωματεύσεις των γιατρών για τα τραύματα που φέρουν όσοι επέβαιναν στο τρενάκι.

 

Διαβάστε ακόμη: