Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε νέες δηλώσεις για τις εταιρείες του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

Η κυρία Κεχαγιά σημείωσε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί».

Ερωτηθείσα για το πόσες είναι αυτές, η ίδια απάντησε «δεν ξέρω πόσες είναι αυτές» καθώς και ότι «δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο στο οποίο έγινε η μεταβίβαση».

Στη συνέχεια, κληθείσα να απαντήσει αν όταν εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εταιρείες, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε «υποθέτω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, παρέπεμψε για περισσότερα στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

«Προφανώς και ο κ. Κασσελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό» κατέληξε για το θέμα η κυρία Κεχαγιά.

Διαβάστε ακόμη: