Το να μπεις στο κτήριο του ΔΕΔΔΗΕ στη Συγγρού για να επισκεφτείς τη διεύθυνση δικτύων είναι σαν να μπαίνεις σε χρονομηχανή και να πατάς το κουμπί που σε επιστρέφει στα 80ς, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν Πρωθυπουργός, και ο Άκης Τσοχατζόπουλος χόρευε ζεϊμπέκικα τρώγοντας αστακούς στο μέγεθος αρνιού.

Φαίνεται η αποκοπή από την μητρική εταιρεία μόνο εξέλιξη δεν έφερε καθώς το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο νου είναι ότι μπήκες σε τεκέ.

Παντού η μυρωδιά της τσιγαρίλας, παντού τασάκια να ξεχυλίζουν από γόπες και παρατημένα ποτήρια από φραπέδες που καταναλώνουν οι μερακλήδες του κτιρίου.

Μέχρι εδώ η όλη ιστορία έχει την πλάκα της αλλά μπαίνοντας στην αίθουσα όπου κανονικά θα συναντούσες το πρωτόκολλο σε υποδέχεται  ο …Βλάντιμιρ Πούτιν.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, την αίθουσα κοσμεί ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια έχει εισβάλει στην Ουκρανία, έχει δολοφονήσει χιλιάδες αμάχους και έχει αποσταθεροποιήσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.

Στον ΔΕΔΔΗΕ όμως έχει, προφανώς, θαυμαστές και μάλιστα τον καμαρώνουν σε γιγαντοαφίσα, γυμνό και καβάλα στο άλογο του!

Στη φωτογραφία θα δείτε μια από τις αφίσες, καθώς υπάρχει και δεύτερη, και αναρωτιέται κανείς, γνωρίζοντας και την πάγια θέση της κυβέρνησης υπέρ των Ουκρανικών θέσεων, καλά ο βαρεμένος υπάλληλος, αλλά οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι της υπηρεσίας δεν φιλοτομήθηκαν να κάνουν το παραμικρό;

Διαβάστε ακόμη: