Η Μπιάνκα Σένσορι τράβηξε πάλι τα βλέμματα όλων σε έξοδό της με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, στο Λος Άντζελες, κάνοντας δύο αποκαλυπτικές εμφανίσεις και σοκάροντας όσους τη συνάντησαν από κοντά.

Η 29χρονη πρώην αρχιτέκτονας έχει εμφανιστεί έξω φορώντας ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, με εξωφρενικά look που κυμαίνονται από διάφανες μπλούζες και καλσόν, μέχρι να κυκλοφορεί χωρίς καθόλου ρούχα δημοσίως.

Το τελευταίο μάλιστα, «χτύπημα» ήταν διπλό και έγινε στο Λος Άντζελες με την Μπιάνκα Σενσόρι να επιλέγει δύο άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Η μια έγινε σε επίσκεψη στο οικογενειακό εστιατόριο The Cheesecake Factory με τη Σενσόρι να αφήνει ακάλυπτα τα μισά οπίσθιά της.

Είχε προηγηθεί την Κυριακή η βόλτα του 29χρονου μοντέλου με τον 46χρονο ράπερ με τη Σενσόρι να φοράει μια σι θρου ολόσωμη φόρμα, η οποία αποκάλυπτε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της.

Η ίδια το μόνο που έκανε για να μην τη συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς, ήταν να καλύψει με ένα κινητό τηλέφωνο την γενετήσια περιοχή.

Μπιάνκα Σενσόρι: Ενοχλημένος ο πατέρας της με τον Κάνιε Γουέστ και τις γυμνές εμφανίσεις της

Ο πατέρας της Μπιάνκα Σένσορι εξέφρασε τους φόβους του για τον Κάνιε Γουέστ και ισχυρίστηκε ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και τη μετατρέπει σε ένα «φτηνό εμπόρευμα», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Λίο Σένσορι, του οποίου ο αδελφός είναι ένας διαβόητος δολοφόνος και γκάνγκστερ, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να καθίσει μαζί με τον ράπερ για να μιλήσουν για την πρόσφατη συμπεριφορά του, δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.

«Ο πατέρας της Μπιάνκα, ο Λίο, θέλει να κάτσει κανονικά με τον Κάνιε και να τον ρωτήσει τι στο διάολο σκέφτεται όταν περιφέρει την Μπιάνκα σαν ένα φτηνό γυμνό τρόπαιο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Σένσορι στο δημοσίευμα.

Και πρόσθεσε: «Θέλει να ρωτήσει τον Κάνιε τι θα έκανε αν οι κόρες του Νορθ, ή Σικάγο, εμφανίζονταν δημόσια ημίγυμνες με ρούχα που ενθάρρυναν οι σύζυγοί τους. Ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Κάνιε να το επέτρεπε αυτό για τις κόρες του, οπότε δεν είναι λογικό γιατί θα το ενθάρρυνε για τη δική του γυναίκα».

Πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι ο Λίο και η οικογένειά του πιστεύουν ότι ο ράπερ έχει ξεριζώσει την Σένσορι από την οικογένειά της. «Αν αυτό δεν είναι αρκετά κακό, ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι προστατεύει την κόρη του κυρίου και της κυρίας Σένσορι είναι ο ίδιος άνθρωπος που την αποκλείει από την ίδια της την οικογένεια», δήλωσε η πηγή.

Διαβάστε ακόμη: