H απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου στο συνέδριο του Economist σχετικά με τον Ερντογάν, για τον οποίο «είπε ότι είναι στην λάθος πλευρά της Ιστορίας» λέει πολλά και αναδεικνύει ακόμα περισσότερα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχει μία δυσχέρεια στις σχέσεις Αθήνας – Άγκυρας μετά την δυναμική αντι-ισραηλινή ρητορεία του Ερντογάν και την στήριξη Ερντογάν στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

Σε τέτοιο βαθμό που η συνάντηση των δύο ανδρών Μητσοτάκη- Ερντογάν στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας να καθίσταται σχεδόν αδύνατη με την τροπή που έχει πάρει το Μεσανατολικό.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε μας φέρνει αντιμέτωπους με νέα προβλήματα.

Ένα από αυτό ήταν και η συμφωνία που προσπαθούσαμε να κάνουμε με τους Τούρκους σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Ζητούσαμε να μπορούμε να επιστρέφουμε αυτούς που μπαίνουν παράνομα από την Τουρκία και σε πρώτη φάση, όλα έδειχναν ότι η Άγκυρα θα συμφωνούσε.

Όμως, τώρα το Μεσανατολικό αλλάζει τις προτεραιότητες.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι ο Ερντογάν αρχίζει κι παίζει ένα ρόλο «πατερούλη» των απανταχού ισλαμιστών φλερτάροντας με την Χαμάς αλλά και τις άλλες ισλαμοφασιστικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή.

Η χθεσινή του συγκέντρωση τα λέει όλα για το ρόλο που θέλει να παίξει.

Συνέπεια όλων αυτών είναι να υπάρχει μία σχετική ανησυχία στην Αθήνα, για το πως θα μπορούσε να επηρεάσει και τους ριζοσπάστες ισλαμιστές που βρίσκονται στη χώρα μας.

Πριν λίγες μέρες είδαμε μετανάστες να μην αφήνουν να φύγει το πλοίο από τη Ρόδο.

Τα νησιά αρχίζουν και γεμίζουν και ακόμα δεν υπάρχει γενίκευση του πολέμου.

Στο Παρίσι, ο φόβος των ανθρώπων για τρομοκρατικές ενέργειες έχει φέρει τον κόσμο σε μία κατάσταση συναγερμού, πολίτες γυρνούν σπίτι νωρίς και αποφεύγουν χώρους με μεγάλη προσέλευση πληθυσμού όπως π.χ σινεμά.

Το καμπανάκι, μετά τις τελευταίες ενέργειες Ερντογάν έχει χτυπήσει και για την ΕΥΠ καθώς υπάρχουν φόβοι, εφόσον ενταθούν οι πολεμικές συγκρούσεις να υπάρξει και στην Ελλάδα κρούσμα τρομοκρατίας.

Η ελληνική κυβέρνηση ποντάρει πολλά από την καθαρή στάση που παίρνει υπέρ του Ισραήλ την ίδια ώρα που το Ισραήλ κλείνει την πόρτα στον Ερντογάν λόγω της στάσης του.

Όπως π.χ την ενεργειακή διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Ασφαλώς τέτοιες συμφωνίες δεν μπορούμε να τις σκεφτούμε εάν δεν τελειώσει ο πόλεμος.

Την ίδια ώρα, η Ελλάδα για να αποσείσει από πάνω της τη ρετσινιά ότι δεν ψήφισε το ψήφισμα του ΟΗΕ για την κατάπαυση του πυρός και την ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλλία και τον Μακρόν προκειμένου να υπάρξει δια της θαλάσσης ανθρωπιστική βοήθεια.

Είναι μία προσπάθεια να ισορροπήσει και να στείλει και ένα μήνυμα ότι θέλει την κατάπαυση πυρός και τον διάλογο και στηρίζει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους.

Όχι, ο γάμος του Κασσελάκη με τον Τάιλερ δεν είναι η «πρώτη φορά αριστερά» στην Νέα Υόρκη - Είχε προηγηθεί «μυστήριο» στο Μανχάταν μεταξύ προβεβλημένου Συριζαίου και γόνου μεγάλης οικογένειας!

Όχι, ο γάμος του Κασσελάκη με τον Τάιλερ δεν είναι η «πρώτη φορά αριστερά» στην Νέα Υόρκη – Είχε προηγηθεί «μυστήριο» στο Μανχάταν μεταξύ προβεβλημένου Συριζαίου και γόνου μεγάλης οικογένειας!

Επειδή ο γάμος του Κασσελάκη με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη έχει σηκώσει συζήτηση πολλή και έχει αναστατώσει την παραδοσιακή αριστερά, ενώ έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη, σας πληροφορώ ότι δεν είναι ο πρώτος γάμος επωνύμων ομοφυλοφίλων που έχει λάβει χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Προ μερικών ετών, πάλι στη Νέα Υόρκη, ένας προβεβλημένος Συριζαίος που σήμερα θεωρείται εξ εκείνων που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τα υψηλότερα κομματικά αξιώματα και το όνομα του παίζει στην επικαιρότητα, καθώς φέρεται να διαθέτει πέρασμα στη βάση, το κόμμα και την κοινωνία, είχε έλθει εις γάμου κοινωνία με τον σύντροφο του, νεαρό γόνο πασίγνωστης οικογένειας, από τα λεγόμενα παλιά τζάκια, που στις μέρες μας τελεί υπό αμφιβολία, αλλά και έρευνα, για πολλούς και διάφορους λόγους…

Το χρυσό αγόρι της γκράντε οικογένειας, με τις αριστερές ιδέες και ο ανερχόμενος τότε Συριζαίος, έγιναν επίσημο ζευγάρι, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στην καρδιά του Μανχάταν, γράφοντας την πραγματική πρωτοπορία στους γάμους των ομοφυλοφίλων της αριστεράς, όπου ο Κασσελάκης επί της ουσίας ακολούθησε δεύτερος και καταϊδρωμένος!

Στις μέρες μας, ο Συριζαίος πολιτικός παράγων που προ ετών άνοιξε δρόμους της αριστεράς και της προόδου, σε μυστήριο που ετελέσθη στη Νέα Υόρκη, όπου παντρεύτηκε τον πάμπλουτο καλό του, φέρεται να έχει βλέψεις ακόμη και για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν!

Και όπως εκ των πραγμάτων καταδεικνύεται, διαθέτει πλήρως και αυτούσια όλα τα προσόντα που ένας αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (αυτή την εποχή) πρέπει να διαθέτει…

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παππάς; Οι παπάδες με τα μαύρα ράσα, οι παπατζήδες της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του εφοπλισμού και οι νταραβεριτζήδες με μάνατζερς και γυναίκες (κυρίως) υπουργούς!

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παππάς; Οι παπάδες με τα μαύρα ράσα, οι παπατζήδες της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του εφοπλισμού και οι νταραβεριτζήδες με μάνατζερς και γυναίκες (κυρίως) υπουργούς!

Υπάρχουν πολλών ειδών «παπάδες»!

Πρώτα από όλα οι ορίτζιναλ, αυτοί με τα μαύρα ράσα, οι ιερείς, του νταραβεριού και του πάρε δώσε!

Όλοι εκείνοι που διαπλέκονται με συμφέροντα, εκκλησιαστικές περιουσίες, αμφιλεγόμενους επενδυτές, ενώ κάνουν business ακόμη και με …αλλόθρησκους!

Και δεν αναφέρομαι σε ντηλαρίσματα με απευθείας αναθέσεις και φημολογούμενες επιστροφές!

Υπάρχουν και οι αποκαλούμενοι επισήμως Παππάδες, της αριστεράς, του εφοπλισμού και των επιχειρήσεων, που ως γνωστόν είναι μέσα σε όλα και μπλέκονται με όλα.

Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περίφημοι Παπατζήδες της πιάτσας , αυτοί που παίζουν τον «παπά» σε κάθε εκδοχή και σε κάθε έκφανση επιχειρηματικής δράσης, μπίζνας, εξυπηρέτησης, νταραβεριού και λαμογιάς, πάντοτε με αντίκρισμα ή αντάλλαγμα σε χρήμα ή είδος;

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς;

Όχι, τον παπά δεν τον παίζουν στην Ομόνοια όπως παλιά, αλλά σε in στέκια, παρέα με μάνατζερς, διαχειριστές, επιχειρηματίες και πολιτικούς (κυρίως γυναίκες)!

Πέραν πάσης υποψίας και σε ρόλους που προκαλούν έκπληξη!!!

Συνεχίζεται …

Το υπερμεγέθες μαύρο τζιπ τύπου Cadillac στο Ψυχικό, σαν κι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες να κυκλοφορούν πράκτορες του FBI, γκάνγκστερς και μεγαλοπαράγοντες, ο μάνατζερ, οι Αμερικανοί και η προέλευση! - Η ογκώδης Cadillac που παρκάρει μπροστά στο Nolita, οι συνομωσιολογίες για «ειδική αποστολή» και το διεθνές δημοσίευμα που αναφέρει ότι Ουκρανοί έκλεψαν 2 αντίστοιχα τζιπ από Αμερικανούς πράκτορες στο Κίεβο!

Το υπερμεγέθες μαύρο τζιπ τύπου Cadillac στο Ψυχικό, σαν κι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες να κυκλοφορούν πράκτορες του FBI, γκάνγκστερς και μεγαλοπαράγοντες, ο μάνατζερ, οι Αμερικανοί και η προέλευση!

Ένα υπερμεγέθες μαύρο τζιπ αμερικανικού τύπου, κατά πάσα πιθανότητα Cadillac, σαν κι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες να κυκλοφορούν γκάνγκστερς, πράκτορες του FBI και μεγαλοπαράγοντες, έχει κάνει εσχάτως την εμφάνιση του πέριξ του Ψυχικού και της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Φάρου!

Οι πληροφορίες λένε ότι το κυκλοφορεί ένας γνωστός και πολύ ικανός μάνατζερ, όπως τον αποκαλεί η πιάτσα αλλά και στα bar restaurants της περιοχής που συχνάζει και ειδικά στο ιταλικό all day cafe bar Nolita λίγο μετά τον Βασιλόπουλο, όπου ενίοτε η ογκώδης εμβληματική Cadillac παρκάρει απέξω!

Οι συνωμοσιολόγοι του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στη χώρα έχουν αρχίσει να διακινούν την φημολογία ότι ο μάνατζερ προφανώς λειτουργεί καθ’ υπόδειξη των Αμερικανών, που πιθανόν του έχουν αναθέσει ειδική αποστολή! Ωστόσο κάποιοι τρίτοι, κακοπροαίρετοι, επισημαίνουν ότι σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, κάποιοι Ουκρανοί απέσπασαν διά της βίας 2 τέτοια τζιπ στο Κίεβο από Αμερικανούς πράκτορες!

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο μάνατζερ, που είναι πανέξυπνος και ικανός, έχει διακριβώσει την προέλευση του οχήματος! Από ποιον το απέκτησε δηλαδή…

Η στενή φιλία ισχυρής κυρίας των επιχειρήσεων που ζει στο εξωτερικό και «γαλαζοαίματου» που ο γάμος του με εντυπωσιακή σύζυγο φαίνεται ότι περνάει σοβαρή κρίση!

Επειδή όπως γνωρίζετε, η στήλη έχει μια αδυναμία στις ειδήσεις της …κλειδαρότρυπας, όταν αυτές αφορούν σημαίνοντα πρόσωπα, σας έχω σήμερα μια αποκάλυψη πρώτου μεγέθους, που θα την αναδείξω με μέτρο και με …κάλυψη, για να μην καταστεί απολύτως σαφής η ταυτότητα των πρωταγωνιστών, που αποτελούν βαρύγδουπα ονόματα όχι μόνον της ελληνικής, αλλά της παγκόσμιας κοινωνικής και επιχειρηματικής σκηνής!

Σας παραθέτω λοιπόν:

Μια ισχυρή κυρία των επιχειρήσεων, με όνομα βαρύ σαν ιστορία, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, φέρεται να έχει αναπτύξει μια στενή φιλία με πασίγνωστο «γαλαζοαίματο», η οποία συζητείται ήδη σε κύκλους του διεθνούς τζετ σετ!

Η ισχυρή κυρία είναι εδώ και χρόνια μόνη και θεωρείται πολύ σοβαρή, με κουλτούρα και παιδεία, είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων και αποπνέει σεβασμό, αν και σχετικά νέα στην ηλικία!

Ο «γαλαζοαίματος» είναι καλό παιδί, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, όμως ο γάμος του με εντυπωσιακή καλλονή περνάει σοβαρή κρίση!

Σπάνια τους βλέπουν μαζί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ για εκείνη έχει ακουστεί ότι περνάει διαστήματα κατάθλιψης, ζει σχεδόν μόνη της και στο παρελθόν υπήρχε μια φήμη ότι είχε έρθει κοντά με αμφιλεγόμενο Έλληνα διαχειριστή κεφαλαίων!

Επί του προκειμένου τώρα, η στενή φιλία της ισχυρής κυρίας των επιχειρήσεων με τον «γαλαζοαίματο» δεν σημαίνει επουδενί ότι έχει εξελιχθεί και σε ερωτική!

Πιθανότατα πρόκειται για την ανάπτυξη μιας καλής φιλίας δύο προβεβλημένων προσώπων, που έχουν πολλά κοινά στοιχεία, κοινές παραστάσεις, αντίστοιχες οικογενειακές εντάσεις και επιδιώκουν και οι δύο να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Διαβάστε ακόμη: